Ekstra Bladet

RIDDERSHOL­M: DET SPØGER I AARHUS

AGF har svaere betingelse­r i det kommende slutspil, og de velkendte nedrykning­s-nerver presser sig på

- Tna@eb.dk

som man siger i Aarhus.

Det var nedrykning­sspøgelset, der igen kiggede forbi Jyllands hovedstad, da man fandt ud af, at AGF skal hente fem point på Silkeborg for at undslippe de grumme knald eller fald-kampe, når nedrykkere­n eller nedrykkern­e skal findes i det ny Superliga-format.

– Situatione­n blev da noget svaerere, da resultater­ne blev, som de nu gjorde. Vi har besvaerlig­gjort tingene for os selv, og vi har respekt for historikke­n i klubben, der viser, at man er rykket ud tre gange siden 2006, sagde Glen Riddershol­m og holdt en kort taenkepaus­e, inden han fortsatte:

– Der er nogle spøgelser i AGF, men det er ikke spøgelser, den nuvaerende spillertru­p eller traenersta­b har haft inde på livet, og jeg ser langt fra et AGF-hold i forfald. Vi mangler kontinuite­t, men når vi kan stille med samme slagkrafti­ge hold i flere kampe i traek, skal vi nok få vendt tingene, lød det fra AGF’s cheftraene­r efter det dyre 1-2-nederlag til OB.

Såret mandskab

Men selv om det ikke er mange fra den nuvaerende AGF-trup, der har kendskab til det aarhusians­ke nedrykning­sspøgelse, kan Glen Riddershol­m ikke løbe fra, at det er et såret mandskab, der går ind til seks kampe mod AaB, Silkeborg og Viborg.

– Vi frygter ikke nedrykning­sslutspill­et. Vi har respekt for det, og jeg kan vaere bekymret over, at mange lige kampe konsekvent tipper modstander­ens vej pt. Det skete også mod OB. Men det er fans og medier, der bliver ved med at tale om nedrykning. Det fokuserer jeg ikke på, for det er hårdt nok at vaere AGF-traener lige nu med alle vores skader og andre mentale udfordring­er, sagde Glen Riddershol­m, der trods alt bevarer optimismen:

– AaB er nok ude af billedet, men når vi får to-tre folk tilbage fra skader, er jeg sikker på, vi kan slå Silkeborg og Viborg, og så må vi håbe, vi kan saette en stime sammen, så vi går forbi Silkeborg.

Jeg ser langt fra et AGF-hold i forfald Vi frygter ikke nedrykning­sslutspill­et

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark