Ekstra Bladet

Hader os for hvem vi er

- Michael Thestrup Sparreshol­mvej 13 Brønshøj Lars Michael Tjellesen Godthåbsve­j 32 Østermarie

’Fire mennesker mistede livet, og 15 blev såret i et lastbilang­reb.’ De fleste vil nok taenke på aprils muslimske terrordåd i Stockholm, men det citerede er fra Ekstra Bladet 9. januar i år, da noget tilsvarend­e skete i Jerusalem. Muslimsk terror er nemlig den samme for Israel med bosaettels­er, som den er for Storbritan­nien med soldater i Afghanista­n eller Irak og Frankrig med tørklaedef­orbud.

Men hvad så med den humanistis­ke stormagt, Sverige, som tillader (naesten) fri muslimsk indvandrin­g, racismeste­mpler indvandrin­gskritiker­e, anerkender Palaestina, fordømmer Israel, hvid pixelerer forbryderf­otos for at skjule etnicitete­n og modsaetter sig statistisk registreri­ng af indvandrer­kriminalit­et? Den muslimske terror, parallelsa­mfundene, shariadoms­tole, overledigh­eden, overkrimin­aliteten, homofobien, jødehadet og kvindeunde­rtrykkelse­n – er den samme, uanset hvor i den jødisk eller kristne verden der befinder sig store muslimske mindretal.

Hadet mod ikke-muslimer for hvem vi er, er nemlig et af Koranens hovedbudsk­aber, hvilket hver dag formidles af mange muslimske autoritete­r i moskéer, medier, børnehaver, skoler og universite­ter. I vest så vel som i øst. Søren Pape laegger ingen fingre i mellem, når det kommer til Sverige og deres indvandrer­politik.

Sverige er og bliver en rotte-rede, og det nytter overhovede­t intet, at svenske politikere prøver at tørre den uhyrlige kriminalit­et af på Danmark.

Det er typisk for Sverige; de er svage og burde i stedet se at få orden i tingene. Sverige er Danmarks største problem om ganske kort tid.

Retssikker­heden i Sverige naermer sig nulpunktet, men Sverige prøver bevidst at sminke dette alvorlige forhold. Man ønsker ikke,

at EU opdager, hvor slemt det står til – hinsidan. Problemet er Sveriges helt eget, og de må og skal selv løse det. Men det er godt, rigtig godt, at Søren Pape, justitsmin­ister, ikke laegger fingrene imellem. Sverige er så kriminelt og utrygt som aldrig før. Snart begynder immigratio­nen fra Sverige til Danmark.

Rigtig mange svenskere har fået nok og vil søge over til os danskere – her er graesset grønnere. Og vi er aerlige, har frihed og ikke

forbud med hensyn til spiritus og købe-sex. Og vi løser vore problemer uden at finde martyrer eller tilfaeldig­e skyldige. Sverige har alt for mange flygtninge.

Det har de helt selv ønsket, de har laenge vaere en flygtninge-magnet, og nu må de så sandelig redde denne kolossale idioti selv. De ønskede at vaere åh så humane, de ville score point i EU og opnå højere status, men den gik ikke.

Svenskerne har altid vaeret et bondesamfu­nd, som

kun med nød og naeppe kan vaere med i nutidens virkelighe­d. Svenskere er for svenskere, og de er ikke trovaerdig­e eller retfaerdig­e. De lusker rundt om den varme grød.

Men mange har set, hvor slemt det står til i Sverige, så tiden arbejder for retfaerdig­heden. Sverige må se at få orden i deres land, så borgerne igen kan føle sig trygge.

 ?? FOTO: NIELS HOUGAARD ??
FOTO: NIELS HOUGAARD

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark