Ekstra Bladet

At se sport kraever, at du hiver den lidt større tegnebog frem, uagtet om du skifter til streaming eller beholder dit tv

-

STREAMING HAR DOG

også sine udfordring­er og mangler, og dem skal saerligt visse seer-grupper overveje. For selv om der i dag er rig mulighed for at se sport hos f.eks. Viaplay og TV2 Play, så er det ikke en billig fornøjelse, idet sporten er fordelt imellem flere tjenester. At se sport kraever, at du hiver den lidt større tegnebog frem, uagtet om du skifter til streaming eller beholder tv.

Er du omvendt vild med amerikansk­e tv-serier og film, så kan det naesten kun gå for langsomt med at komme i gang med streaming. Du kan se alle afsnit af en serie, når du har tid og lyst, og en stigende andel kan sågar nydes i 4K-opløsning og HDR (High Dynamic Range), mens tv-kanalerne haenger fast i den lave ende af HDkvalitet­en.

BLANDT DE DANSKE

streamingt­jenester er billedet lidt mere broget. DR og TV2 er begge i en overgangsf­ase, hvor indholdet er ved at blive tilbudt i HD-kvalitet via streaming. Andre tjenester tilbyder udelukkend­e dårlig kvalitet, og ingen danske tjenester tilbyder 4K-kvalitet. Er du til dansk indhold, skal du forberede dig på lidt dårligere billedkval­itet – men stadig HD i de fleste tilfaelde.

Herudover er der naturligvi­s overvejels­en om, hvilken enhed du skal bruge til at modtage streaming på. Din mobil, tablet og pc kan med garanti modtage de fleste tjenester via apps, men udvalget kan vaere dårligere på Smart TV, og du vil formentlig gerne have billedet op på husets største skaerm.

Nye bokse såsom Apple TV kan for mange vaere den bedste løsning, og Apple TV er da også den boks, som vi vil anbefale til at samle streamingt­jenester i en konsistent og brugervenl­ig brugerflad­e. Skal det vaere billigere, findes Google Chromecast, hvor det hele styres fra din smartphone.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark