Ekstra Bladet

AMAZON PRIMEVIDEO

- Bedste indhold på Amazon Primevideo: Pris pr. måned: Derfor skal du vaelge Amazon Primevideo: Derfor skal du skrotte Amazon Primevideo:

Den nye dreng i klassen kommer fra giganten Amazon. Men han er skrabet klaedt på og behandler sine danske kunder som et billigt stedbarn.

Problemern­e med Amazon Primevideo begyndte allerede, da tjenesten blev lanceret kort før jul i 2016. Her var det tydeligt, at Amazon naermest ikke havde opdaget, at man var kommet ind i et nyt land. Billedkval­iteten var elendig, og tjenesten indstillet til franske kunder, så man pr. automatik hørte fransk tale. I dag er disse fejl rettet, men tjenesten lider fortsat under et meget lille udvalg af materiale, mangel på danske undertekst­er på det meste indhold og en underlig prioriteri­ng af danske kunder.

Senest så vi et eksempel på, at Danmark åbenbart ikke er vigtig. Her lancerede Amazon Primevideo saeson tre af kultserien ’Bosch’. Men man måtte ty til HBO Nordic, hvis man ville se serien. For selv om alle afsnit formelt er lagt på og beskrevet i tekst på Amazon Primevideo, var saesonen weekenden igennem markeret som 'unavailabl­e'. Mandag morgen var ’Bosch’ saeson tre fortsat offline.

Forklaring­en kan vaere alt fra, at Amazon 'glemte' at saette strøm til serien i Danmark, til at man kan se saesonen beskrevet i oversigten, selv om den slet ikke skal lanceres her endnu.

Uanset svaret er det endnu en bommert fra et firma, der gerne vil have vores penge, men tilsynelad­ende ikke vores positive opmaerksom­hed. Få originale serier som ’Bosch’, ’Hand of God’, ’Red Oaks’ samt naturligvi­s bilshowet ’The Grand Tour’. 25 kroner det første halve år, herefter 50 kroner. Hvis du har en saerlig interesse i en original tvserie fra Amazon, f.eks. ’The Grand Tour’. Trods den lave pris imponerer tjenesten ikke. Billedkval­iteten, Amazons sjuskede lancering og manglende danske tekster på det meste traekker klart ned.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark