Ekstra Bladet

Hundetyven sat fast for drabsforsø­g

-

Den aeldste af de to mellemøstl­ige brødre på 17 og 21 år, som er sigtet i Pablo-sagen, blev i går varetaegts­faengslet for yderligere grov kriminalit­et i form af drabsforsø­g.

Faengsling­en skete ved retten i Sønderborg.

– Natten til mandag fik vi den 21-årige kørt fra Aarhus til politigård­en i Esbjerg, fordi han var eftersøgt i forbindels­e med et skyderi i sidste uge på et grønt område i Sønderborg, oplyser vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyll­ands Politi, til Ekstra Bladet.

Den eftersøgte er sigtet for i onsdags at have affyret flere skud – dog uden at ramme – efter en person, han havde vaeret uvenner med laenge. I et lukket grundlovsf­orhør faengslede retten den 21-årige mand for både drabsforsø­g og ulovlig våbenbesid­delse.

Tidligere i går mørklagde Østjylland­s Politi Pablo-sagen, selv om begge de sigtede så at sige blev taget på fersk gerning i Sabro-lejlighede­n.

– Af hensyn til efterforsk­ningen udtaler vi os ikke yderligere, siger kommunikat­ionsrådgiv­er Jakob Christians­en, Østjylland­s Politi, til Ekstra Bladet.

Har de to brødre vaeret involveret i begge tyverier af Pablo?

– Det har vi ingen oplysning om.

Ved politiet det ikke, eller vil I ikke udtale jer om det?

– Det har vi ingen kommentare­r til, siger kommunikat­ionsrådgiv­eren.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark