Ekstra Bladet

Jeg har valgt at traekke stikket

- NICK STURM ck@eb.dk

Peter Ingemann tager en puster. Som vaert på de to tvprogramm­er ’Nybyggerne’ og ’Størst’ har han haft rigtig meget at se til, og han må nu tage konsekvens­en af de mange arbejdsopg­aver. Derfor ’traekker han stikket’, som han selv formulerer det. Det skriver Billed-Bladet. – Jeg har valgt at traekke stikket, og jeg har aftalt med min kone, Trine, og min chef på TV2, at jeg holder en god, lang sommerferi­e frem til august, siger den 44-årige Peter Ingemann til Billed-Bladet og fortsaette­r:

– Nu har jeg vaeret vaert i 14 år, og de seneste måneder har vaeret ekstra hårde. Jeg har både lavet ’Nybyggerne’ og ’Størst’, og jeg kunne specielt maerke, at en tur til Canada – lige efter jeg havde vaeret i USA – fik min puls til at banke ekstra hårdt. Derfor valgte jeg at lytte til min krop.

Med et hammerslag

Peter Ingemann er vokset op i den midtjyske by Ry og er uddannet fra Danmarks Journalist­højskole i 2001.

Han slog for alvor igennem og strøg ind i hr. og fru Danmarks liv som en folkekaer vaert, da han blev hyret til ’Hammerslag’, hvor han i årevis fik ejendomsma­eglere til at dyste mod hinanden i pris-gaetterier.

Han har også vaeret vaert på det populaere tv-program ’Den store bagedyst’, og i marts 2017 kårede BilledBlad­ets laesere ham som ’Årets mandlige underholdn­ingsvaert’.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark