Ekstra Bladet

Der findes jura, og der findes moral. Og de to er ikke nødvendigv­is det samme

ROCKERSAGE­RNE

-

er guf for advokater. giver De tvtid, fordi sagerne som regel er staerkt eksponered­e. kendisfakt­or kan advokatern­e omsaette til Denne cash, fordi rockerne og deres vedhaeng cool konstant anholdes og har brug for advokater. Derfor har vi også set advokater, der markedsfør­er sig selv i dekriminel­le rocker-miljøer i faengslern­e med uddeling af gratis kasketter og haettetrøj­er påtrykt advokatern­es navne. ved rockerne, hvor Så de skal ringe når de får problemer. at hen, Vel maerke ikke hvis, men når. For rockerne er ikke tilfaeldig­e gruppering­er af motorcykel-entusiaste­r, de er organisere­dekriminel­le.

her, det gode spørgsmål til stjerneadv­okaterne må lyde: Hvorfor er så ivrige efter I Hvorfor er I så ivrige efter efter at forsvare en gruppe mennesker, hvis profession er kriminalit­et? Det handler jo ikke om småkrimine­lle?

efter at forsvare gruppe mennesker, hvis profession en er kriminalit­et? handler jo ikke om Det småkrimine­lle?

Anders Schønneman­n Olesen, siger, at han ikke har svaert ved at ’se sig selv i spejlet’. For ham handler det om det ’juridiske og faglige’. Og så laenge det gør det, er det ligegyldig­t, at det tilfaeldig­vis er de mest kriminelle i Danmark, der gerne vil have hans hjaelp. Anders Schønneman­n Olesen er partner i advokatkon­toret TVC. anden partner er Michael En Juul Eriksen, Danmarks absolut mest kendte rockeradvo­kat, der blandt andet har Brian Sandberg fået

frikendt for drabsforsø­g. TVC er kaempeto blevet store de højt profilered­e rocker-sager og er altpå så det uden dårlig samvittigh­ed, må blevet helt man således forstå.

moralen i alt det her? Der findes jura, og der findes moral. Og de er ikke nødvento digvis det samme. Når advokater advokerer lige så meget for at rockere i deres juridiske butik som få for at røgte kan de fleste se forskellen. loven, Så smelter advokatfir­maernes fine ord om ’ret til et forsvar’ og bliver til flydende rocker-forbindels­e. en Kan stjerne-advokater virkelig forsvare det?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark