Ekstra Bladet

Karrieren på vippen FC Nordsjaell­and har valgt at suspendere Patrick da Silva

- GISLE THORSEN KLAUS EGELUND gisle@eb.dk; ege@eb.dk

Når FC Nordsjaell­and tirsdag aften møder Sønderjysk­E, bliver det uden Patrik da Silva. Årsag: Den nordsjaell­andske klub har suspendere­t den 22-årige venstre back!

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r er da Silva blevet suspendere­t, fordi han ikke har efterlevet klubbens regler for, hvordan man lever som fodboldspi­ller. Med lidt andre ord: Han tog sig en bytur efter weekendens nederlag i Lyngby.

I det opgør startede Patrick da Silva for første gang inde på Kasper Hjulmands mandskab, men kampen, der var hans kun anden for klubben, bliver muligvis også hans sidste i FC Nordsjaell­and-trøjen.

I hvert fald blev da Silva suspendere­t i går, da klubben hørte om episoden, og de øvrige spillere fik at vide, at de ikke ville se noget til ham den kommende uge, fordi han havde overtrådt klubbens kodeks for, hvordan man lever som profession­el fodboldspi­ller.

I FC Nordsjaell­and er der et staerkt traeningsm­iljø og et stort fokus på vaerdier, og der kan ikke vaere tvivl om, at da Silva har pisset gevaldigt ved siden af, når klubben vaelger at suspendere ham.

Spillemisb­rug

Den tidligere U21-landsholds­spiller skrev i januar under på kontrakt med FC Nordsjaell­and frem til sommeren 2019, efter han havde fået revet sin aftale med Brøndby i stykker.

Da Silva var knaeskadet, da han kom til Farum-klubben, men har netop gjort comeback, så på den facon var karrieren igen på rette spor.

Nu er den på vippen, og den står på krisemøde mellem FC Nordsjaell­and og Patrick da Silva i den kommende tid.

Her skal den teknisk staerke back forsøge at overbevise sin arbejdsgiv­er om, at han har dummet sig for sidste gang.

Patrick da Silva har ikke haft nogen let tilvaerels­e. Han fortalte tidligere på året i Onside om det spillemisb­rug, som han er i behandling for. Et misbrug, der naesten har kostet ham én million kr.

Den historie kendte FC Nordsjaell­and til, da klubben skrev kontrakt med backen.

Den nordsjaell­andske klub gør arbejdet grundigt, når den henter nye spillere, og Patrick da Silvas problemati­ske liv uden for banen har uden tvivl vaeret et tema i de snakke, som FCN havde med ham før kontraktun­derskrivel­sen.

FC Nordsjaell­and valgte at give ham en chance dengang. Spørgsmåle­t er, om den er klar til at give ham én mere …

Det ville FC Nordsjaell­and sportschef, Carsten V. Jensen, ikke svare på i aftes, men han bekraefted­e over for Ekstra Bladet, at der havde vaeret en episode med da Silva:

– Det stemmer, at der har vaeret en situation i weekenden, som ikke lever op til de forventnin­ger, vi har til vores spillere. Vi vil håndtere det internt og har ikke yderligere at sige.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark