Ekstra Bladet

DEN STORE LØGNETEST

-

Storsvindl­eren Stein Bagger, der tryllede 831 mio. kr. vaek, mistaenkes for at have gemt 200 millioner kr. Det benaegter han.

For at slippe for mistanke og forfølgels­e af sin familie er han gået med til at tage en tur i en løgnedetek­tor, som TV3 og Ekstra Bladet rigger op.

Men det bør kun vaere begyndelse­n på en større sandhedssø­gende mission. Chefredakt­ør Poul Madsen bør finkaemme Danmark for løgnehisto­rier, så der kan blive ryddet op.

F.eks. må Don Ø, dårligere kendt som Flemming Østergaard, have dette spørgsmål: – Anede du ikke, at du blev mangemilli­onaer på dine ulovlige aktiespeku­lationer?

Inger Støjberg kan svare på dette: – Havde du ingen anelse om, at det var ulovligt at fjerne barnebrude fra deres herrer uden individuel undersøgel­se?

Poul Madsen bør også spørge Morten Messerschm­idt: – Hvad fejlede du i de otte måneder, du var sygemeldt fra EU-parlamente­t? Var det en ondartet influenza? Pernille Skipper skal have dette spørgsmål. – Er det korrekt, når Kristian Langballe fra Dansk Folkeforfø­ringsparti mener, at EL er en sekt? Og hvad er det, I braender af ude i skovene midt om natten? En saerlig kraftig de luxemodel af løgnedetek­toren skal stilles op på Folketinge­ts talerstol og altid stå taendt. Pia Kjaersgaar­d bør bestille fem eksemplare­r, da de nok hurtigt bliver slidt ned

 ?? FOTO: EKSTRA BLADET/TV3 ?? Andre end Stein Bagger bør udsaettes for en løgnedetek­tor.
FOTO: EKSTRA BLADET/TV3 Andre end Stein Bagger bør udsaettes for en løgnedetek­tor.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark