Ekstra Bladet

Ren og skaer vandalisme

- Else Skovløber Skovvejen 34 Skibby Vivian Trustrup Graevlinge­vaenget Nyborg

Kunst må gerne provokere, men det betyder omvendt ikke, at graenseove­rskridende provokatio­n for provokatio­nens egen skyld er lig med kunst.

Det er en udbredt misforståe­lse i nyere tid. Vi husker alle lort på dåse, rådne grise i montrer og guldfisk i blender.

Listen er lang og kvalmefrem­kaldende. Smarte titler og gyselig installati­oner med abstrakte, tvetydige pointer er muligvis politiske manifester lavet af aktivister – men kunst er en falsk varebetegn­else for disse stunt.

Når statsstøtt­ede museer og kommuner giver kunstneris­ke kaospilote­r grønt lys for dette svineri med maling mod naturen, må det få konsekvens­er!

Aros’ ansvarlige bør fyres uden varsel.

Måske burde Kongehuset også tage bladet fra munden i denne pinlige kunstskand­ale, da ’kunstinsta­llationen’ og museet ligger bag Marselisbo­rg?

Luk udstilling­en øjeblikkel­igt og kraev erstatning for udgifter til oprydning og ødelaeggel­se af naturen.

Det er majestaets­fornaermel­se af rang. Gud bevare Danmark. Jubii, endelig kommer der en undersøgel­seskommiss­ion, der skal se på alle Skats skandaler.

Desvaerre er den ikke under vidneansva­r, så vi er nødt til at bede om at få rigsretssa­g – hvis det ikke sker, er vi borgere ikke på sikker grund.

Politikern­e har fyldt os med løgn – man fyrer ikke 2500 medarbejde­re, uden at man ved, at det er total aflivning.

Regeringen skulle tage at opføre sig anstaendig­t over for vaelgerne: Smid håndklaede­t i ringen og udskriv valg. Det kan ikke blive meget vaerre, det er nok nu, og vi skal ikke finde os i mere. Regeringen og skattemini­ster Karsten Lauritzen bør traekke sig efter de mange skandaler i Skat, mener Vivian Trustrup.

 ?? FOTO: JENS DRESLING/POLFOTO ??
FOTO: JENS DRESLING/POLFOTO

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark