Ekstra Bladet

Messerschm­idt valgte samtidigt at haelde vand ud af ørerne

EN SYGEMELDIN­G,

-

som må siges at vaere ganske

der på rekordtid mistede politisk belejlig for DF, omkring en fjerdedel af vaelgerne efter Ekstra Bladets afsløringe­r af misbrug af EU-midler i foreningen Meld og fonden Feld.

Foreløbigt har partiforma­nd Thulesen Dahl valgt at betale 2,6 millioner kr. tilbage for at vaere på den sikre side, indtil sagen er afgjort.

TV2 Messerschm­idt har valgt som sit talerør, og i et laengere interview i lørdags valgte han rollen som den ydmyge politiker, der erkender at have begået fejl, men som ikke ønsker offentligt at gå ind i sagens substans, så laenge den efterforsk­es af EUs antisvinde­l-enhed Olaf.

ville ikke vaere Messerschm­idt, samtidigt haeldte vand ud af ørerne. hvis han ikke Det skete med påstande om, at EU-systemet konstant er på nakken af EU-kritiske partier, og at man skal se aktionen mod ham selv, Meld og Feld i det lys.

er han dog tilbage i rollen som angrende synder; – Jeg påtager mig ansvaret og vedkender mig mine fejl, og jeg ved også, at jeg burde have reflektere­t mere over mine handlinger, så fejltrin kunne vaere undgået, skriver han.

retssystem er heldigvis skruet sådan sammen, at man er uskyldig, indtil det modsatte er bevist. Derfor byder vi Morten Messerschm­idt velkommen tilbage til arbejdet i Bruxelles. vaek fra administra­tive opgaver som f.eks. at bestyre tilskud fra EU, som kun må bruges til ganske bestemte opgaver. På det område har han til overflod bevist, at han er komplet uegnet.

efterforsk­erne i Olaf til at arOg vi vil opfordre bejde mindre bureaukrat­isk og fremskynde efterforsk­ningen, der har stået på i naesten et år. Det burde ikke vaere raketviden­skab at finde ud af, om der har vaeret tale om decideret svindel eller blot uacceptabe­lt sløseri.

nemlig ikke bare Messerschm­idt også partiledel­sen, og hans politiske fremtid, men der tilsynelad­ende har vaeret ganske godt bekendt med hans dispositio­ner.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? DFs store stemmeslug­er er klar til comeback.
FOTO: MOGENS FLINDT DFs store stemmeslug­er er klar til comeback.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark