Ekstra Bladet

Festen aflyst i Hjørring

- Tna

Det var en flok storskuffe­de Vendsyssel-spillere, der luskede af banen til taktfaste klapsalver fra de 4.386 fremmødte vendelboer, der nød en dramatisk playoff-gyser på hjemmebane­n i Hjørring.

Men desvaerre for Vendsyssel viste Superliga-holdet Horsens sig for staerkt, da opgøret spidsede til i anden halvleg, og mens VFF-spillerne trissede i omklaednin­gsrummet, var det op til sportschef Jacob Krüger at saette ord på den missede oprykning:

– Jeg er ekstremt skuffet og helt tom indvendig. Vi havde sat naesen op efter oprykning, selv om vi ikke havde regnet med det fra forårets begyndelse. Men når man smider to gyldne chancer (mod Hobro og AC Horsens, red.), så er det svaert ikke at blive påvirket, sagde Jacob Krüger.

Forskellen på succes og fiasko var dog ikke saerlig stor søndag ifølge cheftraene­r Erik Rasmussen, og den staerke mand i Vendsyssel er overbevist om, at nordjydern­e kan spille med om de sjove pladser igen naeste saeson, selv om opryknings­festen blev aflyst i Hjørring og omegn.

– Vi står med en aergerlig følelse nu, fordi oprykninge­n glippede. Det er rigtig bittert for klubben, spillerne og hele området. Vi var foran og havde godt styr på Horsens i første halvleg, men jeg må erkende, vi ikke kunne stå imod, da de skruede op for intensitet­en efter pausen, sagde Erik Rasmussen, inden han fandt en mere munter tone frem:

– Vi fik vist, at forskellen på bunden af Superligae­n og toppen af 1. division ikke er saerlig stor, og nu har lokalområd­et set, vi kan spille med om oprykning. Det er vores ambition igen naeste år at spille med om top tre og dermed vaere inde i billedet til Superligae­n. Men jeg håber, de lokale sponsorer har fået blod på tanden, for så kan vi måske få fordelen tippet over til os naeste år.

Chris stopper

Den kommende saeson bliver dog uden venstrebac­ken Chris Sørensen, der i en alder af 39 år indstiller sin flotte karriere. Den tidligere OB og Randers-profil havde ønsket sig et bedre punktum for karrieren, men han er stolt over Vendsyssel­s udvikling.

– Siden jeg kom til klubben i 2014, har den taget et kvantespri­ng. Jeg ville da gerne have afsluttet med en oprykning, men jeg er glad for at stå her på stadion i dag og trods alt have vaeret så taet på. Klubben er på vej frem, og jeg er fortrøstni­ngsfuld for, Vendsyssel går en god tid i møde, sagde Chris Sørensen, der endnu ikke selv har fremtiden på plads.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark