Ekstra Bladet

Fortsat mange ubekendte

-

Det bliver sommerens opgave:

Oprykkerne er begyndt at laegge et gigantisk puslespil frem mod saesonens første kamp i det bedste selskab.

Lige nu har Hobro blot otte spillere på kontrakt, og sportschef Jens Hammer Sørensen er i fuld gang med at forlaenge med seks-ti af de spillere, som har kontraktud­løb til juli.

Mads Justesen, Kasper Povlsen, Anders Holvad og Lucas Jensen står forrest i kontraktkø­en – derefter handler det om, hvilke brikker der kan laegges sammen med de tre-fire nyindkøb, som Thomas Thomasberg stiler efter at bringe til Himmerland.

De tre-fire nyindkøb er tiltaenkt startopsti­llingen, og Hobro-budgettet raekker til Superliga-reserver og spillere i den øverste kaliber i 1. division.

Naesten alle positioner er åbne, fordi der fortsat er så mange ubekendte i Hobro. Thomasberg har givet udtryk for stor tilfredshe­d med målmand Jesper Rask, back Jesper Bøge og frontangri­ber Pål Kirkevold.

Derfor kommer der tre-fire nyindkøb på pladserne i forsvaret og på midtbanen alt efter, hvem det lykkes at forlaenge med for Jens Hammer.

Det kigger de efter:

Sebastian Andersen flyttede hjem til Sjaelland, hvor Fremad Amager stod klar med åbne arme, og Alexander Nybo fortsaette­r i Fredericia. Babajide Ogunbiyi og Rune Hastrup indstiller karrieren.

Ellers er der ikke mange spillere at ’give ud af’ i Hobro. To-tre spillere yderligere forlader klubben ved kontraktud­løb.

De forsvinder:

Hobro vil nødigt slippe nogle af de stamspille­re, de har på kontrakt. Interessen har vaeret størst for Pål Kirkevold, der har lavet ni mål i 14 kampe

Varmeste salgsemner:

denne saeson. Et salg bliver naeppe aktuelt, før nordmanden har bevist sit vaerd i Superligae­n.

Quincy Antipas må aede en lønnedgang, hvis den tidligere, så markante, profil skal have en fremtid i klubben. Afrikanere­n står allerede med et af sine skades-plagede ben ude ad døren.

Dem vil de af med: Så travlt bliver vinduet: Det bliver sommerens opgave:

Horsens vil geare en smule op og bide sig bedre fast i Superligae­n, så de slipper for at skulle kaempe for livet på sidste spilledag igen.

Selv om der tilføres penge, vil Bo Henriksen fortsat have Superligae­ns tredjemind­ste budget at arbejde med. Derfor skal der fyldes op fra større Superliga-klubbers restlager, 1. division og med velscouted­e, udenlandsk­e lykkeridde­re. Der skal hentes startere til alle kaeder.

Det kigger de efter:

bliver at få strikket et nyt midterfors­var sammen. Bubacarr Sanneh står på affyringsr­ampen, og Elfar Helgasson har naeppe gjort nok til at blive købt fri efter sin lejeperiod­e.

Der skal også sparkes liv i en hidtil tandløs offensiv. Kjartan Finnbogaso­n viste sit vaerd i nedrykning­splayoff, men islaending­en skal have hjaelp omkring sig – saerligt hvis André Bjerregaar­d ikke genfinder sit topniveau.

En angriber med fart i fødderne står på ønskeliste­n. Horsens skal også forstaerke den centrale midtbane, hvor Hallur Hansson skal have kreativ assistance.

Endelig skal Steve Clark have konkurrenc­e i målet, så det kan få konsekvens­er,

 ?? FOTO: RITZAU/GREGERS TYCHO ?? Der er stadig mange ubekendte for Thomas Thomasberg, men Hobro-traeneren er i den grad tilfreds med Jesper Rasks indsats i målet.
FOTO: RITZAU/GREGERS TYCHO Der er stadig mange ubekendte for Thomas Thomasberg, men Hobro-traeneren er i den grad tilfreds med Jesper Rasks indsats i målet.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark