Ekstra Bladet

Få, men dygtige

-

Det bliver sommerens opgave:

Silkeborg har langt fra Superligae­ns største budget, og derfor bliver hovedopgav­en for Peter Sørensen at finde en topangribe­r, som ikke er på radaren hos andre.

Peter Sørensen foretraekk­er at have få, men dygtige, spillere i sin trup, så breddespil­lere prioritere­s ikke højt, selv om Silkeborg ser tynde ud antalsmaes­sigt både i forsvaret og oppe foran.

Stephan Petersen og Marc Rochester er allerede hentet ind til offensiven, og derfor mangler Silkeborg i realiteten kun at finde den angriber, der skal lave hovedparte­n af målene på klubbens nye stadion.

Nicklas Helenius skal erstattes, og den ny SIF-angriber må gerne vaere en direkte kopi af Helenius, der tager turen til OB. SIF har tid til at vente på den helt rette angriber, og Peter Sørensen MÅ IKKE ramme ved siden af på denne transfer.

En angriber yderligere vil pynte på trupsammen­saetningen. Thomas Nørgaard i målet skal have en konkurrent, efter Jens Rinke ikke har fået forlaengel­se. Meldingern­e

Det kigger de efter:

fra Søhøjlande­t lyder på, at den ny keeper som minimum skal vaere på Thomas Nørgaards niveau. Mikkel Andersen spøger i kulissen.

Emil Scheel, Nicolaj Agger, Andreas Albers, Rubio Rubin og Nicklas Helenius er fortid i Silkeborg. Reservemål­mand Jens Rinke er også blevet vejet og fundet for let.

Hvis Tobias Salquist saelges, er Peter Sørensen nødt til at hente endnu en forsvarssp­iller ind, men SIFmanager­en er tryg ved blot at have syv defensive folk, der kan rykkes rundt efter behov.

De forsvinder:

Silkeborg forlaenged­e i vinter kontrakten med guldfuglen Robert Skov, og begge parter

Varmeste salgsemner:

har signaleret, at samarbejde­t fortsaette­r nogen tid endnu.

Men pengene kan blive for store for både Robert Skov og Silkeborg. Profilen har i hvert fald vist sig flyveklar. Sammy Skytte er en anden talentfuld SIF’er, der på et tidspunkt skydes af sted.

Det ligner dog minimum et år mere i Silkeborg for Skytte.

Silkeborg har allerede skilt sig af med de folk, de ikke vil beholde, og derfor er det kun Tobias Salquist, der er tvivl om i truppen. Saelges der yderligere, skal der hentes tilsvarend­e ind, og det har ingen interesse.

Dem vil de af med: Så travlt bliver vinduet:

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Silkeborg leder efter en ny angriber, der skal tage over efter Nicklas Helenius – og en tro kopi ville ikke vaere dårligt for klubben.
FOTO: ERNST VAN NORDE Silkeborg leder efter en ny angriber, der skal tage over efter Nicklas Helenius – og en tro kopi ville ikke vaere dårligt for klubben.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark