Ekstra Bladet

Had, druk og død for evigt

HELVEDE VENTER: Kerry King fra Copenhells topnavn Slayer er en stålsat metal-legende

-

BRUXELLES (Ekstra Bladet): De fleste kunstnere lader sig inspirere af mennesker. Det gør Kerry King fra Slayer også.

– Mennesker giver mig uendelig motivation til at skrive hadefulde sange. Jeg skal bare gå en tur ned ad gaden … Planetens vaerste sygdom er mennesker. Vi bliver vores eget endeligt. Det er bare et spørgsmål om tid, fnyser guitariste­n i et af historiens mest legendaris­ke metalbands.

Mennesker giver mig uendelig motivation til at skrive hadefulde sange

Kerry King sidder backstage i Bruxelles et par timer før, at Slayer, der er hovednavn på disse dages Copenhell, destruerer koncertste­det Ancienne Belgique tilsat sønderlemm­ende rituel urkraft.

Den 53-årige veteran fra Los Angeles er iklaedt solbriller, sort T-shirt samt cirka 666 tatovering­er. Han ligner en satanisk biker, der spiser spaedbørn til morgenmad, men manden, hvis hobby er at opdraette slanger, er såmaend ganske gemytlig.

Ingen slagsbror

Siden begyndelse­n af 1980’erne har Slayer spredt raedsel med sange om død, krig og alskens lemlaestel­se. Ikke desto mindre afslører Kerry King, at han aldrig har vaeret oppe at slås.

– Nej, men jeg har stoppet slagsmål med ord flere gange. Gary Holt fra Slayer fik haevn på Roskilde i 2016. Kerry King under Slayers koncert på Roskilde Festival i fjor – sent lørdag rammer amerikaner­ne Copenhell.

 ?? FOTO: RITZAU/TOBIAS NICOLAI ??
FOTO: RITZAU/TOBIAS NICOLAI
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark