Ekstra Bladet

Nyd nu den naturlige krop

- Odd Høyholm Dalstrøget 101 Dyssegård

Jeg laeste 20. juni i Ekstra Bladet om den skandalera­mte plastiklae­ge Susanne Arffmann, der til trods for, at hun ikke må, alligevel operer kvinder, der vil have større bryster.

En aldeles handlingsl­ammet og impotent Styrelse for Patientsik­kerhed har ikke kunnet stoppe hende. Og nu sidder flere skamferede kvinder tilbage med problemern­e.

Men, så er det, at jeg bliver politisk ukorrekt og spørger: Hvad er det, der får unge, smukke og normalt byggede kvinder til at flokkes om plastikkir­urgerne? Hvorfor har de så ondt i selvvaerde­t, at de absolut skal lave om på det, som Vorherre nu engang har tildelt den?

En kvinde er nu engang smukkest som hun er, men det forstår de ikke. Nej, ballonerne kan ikke blive store nok. Jamen, hvorfor? Og maendene står ikke tilbage – man husker med gru penis-laegen Jørn Ege, der skar i maend, der naivt troede, at det kom an på størrelsen. Med grusomme følger.

Det vaerste er naesten, at disse vildfarne mennesker tilsynelad­ende – jeg siger tilsynelad­ende – aldeles ukritisk laegger sig under de første de bedste knive i det håb, at de så bliver bedre og smukkere. Selvbedrag­et er kun at beklage og desvaerre et udtryk for tidens fokus på ungdom.

Og hvad med alle de tatoverede, der om få år dybt beklager deres dårskab? Forfaengel­igheden har sin pris, men er prisen – ikke bare i kroner, men også i skader for livet – det vaerd?

 ?? FOTO: ALL OVER ?? Odd Høyholm forstår ikke forfaengel­igheds-kirurgien, men hylder den naturlige krop.
FOTO: ALL OVER Odd Høyholm forstår ikke forfaengel­igheds-kirurgien, men hylder den naturlige krop.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark