Ekstra Bladet

’EN FUCKING FEJL’

VRED PROMOTOR: – Det er ikke sikkert, at British Boxing Board kan acceptere det her, siger Nisse Sauerland, efter Dennis Ceylans kokain-brøler

- TROELS CHRISTENSE­N tch@eb.dk

Om jeg har talt med Dennis? Jeg vil snarere sige, at jeg har råbt. Han har gjort noget meget, meget dumt Han har begået en stor, fucking fejl, og han ved det. Den laver han ikke igen

Dennis Ceylans kokain-brøler kan blive langt mere kostbar for ham end hidtil antaget. Det fortaeller hans promotor Nisse Sauerland, der imødeser både bøde, ’samfundstj­eneste’ og – vaerst af alt – et startforbu­d til VMkvalifik­ationskamp­en på Wembley Arena den 15. juli.

– Om jeg har talt med Dennis? Jeg vil snarere sige, at jeg har råbt.

– Han har gjort noget meget, meget dumt. Han har begået en stor, fucking fejl, og han ved det. Den laver han ikke igen, lyder det i telefonen fra London. – Hvilke konsekvens­er får den for ham?

– Vi har endnu ikke hørt fra WBC, som har testet ham, men han får sandsynlig­vis en bøde og bliver pålagt at tale med unge mennesker om stofmisbru­g og boksning.

– Men den største straf for ham var, at han måtte konfronter­e sine børn, som er gamle nok til at vide, hvad der er sket. Jeg ved, at han skammer sig meget. – Får det her indflydels­e på hans kamp på Wembley Arena? – For at svare aerligt: Jeg ved det ikke. Der er flere faktorer i spil. Der er regler, og det er ikke sikkert, at British Boxing Board kan acceptere det her. Vi ved formentlig mere i morgen.

– Det har vaeret gisninger omkring timingen i, at I valgte at afgive EM-titlen, i samme periode, som han testede positiv? – Hør her: Vi smed den titel af en grund. Den kamp i Barcelona var ikke noget vaerd. Hans modstander (Marc Vidal, red.) var en joke, der var ingen muligheder for tv-produktion og in-

gen penge i den kamp.

– Kampen mod Kid Galahad er som VM-kvalifikat­ion derimod praecis den type kamp, vi går efter. Det er en langt større kamp med økonomi, prestige og perspektiv­er for hans fremtidige karriere.

Hvis den altså bliver til noget, kan man nu tilføje.

 ?? FOTO: JAKOB JØRGENSEN ?? Flovmand
Kokain-brøleren kan have ødelagt bokser Dennis Ceylans muligheder for en VM-kvalifikat­ionskamp på Wembley Arena den 15. juli. Og det huer naturligvi­s ikke promoter Nisse Sauerland.
FOTO: JAKOB JØRGENSEN Flovmand Kokain-brøleren kan have ødelagt bokser Dennis Ceylans muligheder for en VM-kvalifikat­ionskamp på Wembley Arena den 15. juli. Og det huer naturligvi­s ikke promoter Nisse Sauerland.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark