Ekstra Bladet

Becker erklaeret konkurs

Den kontrovers­ielle, tidligere tyske tennis-stjerne er faeldet af engelsk dommer, der selv har set den tredobbelt­e Wimbledon-mester på centre court

- TROELS CHRISTENSE­N tch@eb.dk

Den tyske tennisstje­rne Boris Becker har uden for banen og isaer efter karrieren levet en omtumlet tilvaerels­e med flere kulørte skandaler som følgesvend.

Har traenet Djokovic

Nu er han også blevet erklaeret personligt konkurs, skriver flere engelske medier.

Den seksdobbel­te grand slam-vinders advokater havde håbet på yderligere 28 dages henstand til blandt andet at betale en spansk ejendomsga­eld på seks millioner euro, men der var ingen nåde at hente ved en domstol i London.

– Man får indtryk af en mand, der prøver at begrave sit hoved i sandet, sagde dommeren ifølge Daily Mail til den 49-årige tysker, da en af hans advokater havde forsøgt at beskrive ham som ’en sofistiker­et person, når det kommer til finanser’.

– Jeg ved nøjagtigt, hvem han er, for jeg har selv set ham spille på centre court, sagde den kvindelige dommer, Miss Registrar Christine Derrett, om den tredobbelt­e Wimbledon-mester, som hun erklaerede konkurs klokken 11.23, engelsk tid i går.

Gambler

Boris Becker har i årevis fungeret som højt estimeret kommentato­r for BBC ved Wimbledon og har senest også vaeret personlig traener for den serbiske stjerne Novak Djokovic.

De afsluttede deres samarbejde sidste år.

Tyskeren har også vaeret lidt af en gambler og ganske ferm ved et pokerbord.

Becker har vaeret gift med skuespille­ren Barbara Feltus, som han har to sønner med.

I februar 2001 måtte Becker vedgå sig faderskab til en datter, som han fik med den russiske model Angela Ermakova – angiveligt efter en ultrakort affaere i et kosteskab på en restaurant i London.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Boris Becker har vaeret lidt af en gambler og spillet en del poker. Det kan have haft indflydels­e på hans økonomiske deroute.
FOTO: ALL OVER PRESS Boris Becker har vaeret lidt af en gambler og spillet en del poker. Det kan have haft indflydels­e på hans økonomiske deroute.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark