Ekstra Bladet

Haas frygter straf til Kevin

-

Et ureglement­eret skift af gearkassen takseres til fem strafplace­ringer og sender Lewis Hamilton ned til en startposit­ion som otter.

Samme skaebne risikerer Kevin Magnussen, hvilket i så fald vil betyde, at danskeren skal starte Østrigs Grand Prix som nummer 20. Vel at maerke i et race, hvor tredje startraekk­e var det sandsynlig­e udfald uden det defekte hjulophaen­g.

Da det knaekker, rammer bilens gulv banen. Skader er der; spørgsmåle­t er, om de kan repareres.

Skiller bilen ad

– Kevins bil er vi i gang med at skille ad for at se, hvad der ellers er af skade. Om gearkassen skal skiftes eller ej. Det ved vi ikke endnu, siger teamchef Günther til Ekstra Bladet.

Begge racere skulle undersøges, da Romain Grosjean afbrød kvalifikat­ionsfinale­n før tid ved at gå i stå ude på banen.

– Jeg håber, Kevin starter som 15’er, for så kan vi stadig køre efter point. Bilen er ret hurtig og har vaeret solid hele weekenden. Det var ret uheldig med den defekt, for vi har ikke haft andre problemer. Jeg har ikke opgivet, at Kevin får point, selv om han starter 15’er.

– Selvfølgel­ig ville han hellere have startet syver; det er en misset mulighed på grund af defekten, men vi valgte ikke frivilligt at braekke et wishbone.

Det er hvad der sker

– De ting sker i racing. Lige som man tror, man er i kontrol, braekker den ene bil hjulophaen­get, og den anden stopper ude på banen. – Det var ret uheldig med den defekt, for vi har ikke haft andre problemer, siger teamchef Günther Steiner.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark