Ekstra Bladet

’KATEGORINA’ MARIA HIRSE - Jeg har ikke erkendt haeleri

- LARS SEJR NICK STURM ls@eb.dk nick@eb.dk

Den tidligere ’Kategorina’ på TV2-programmet ’Lykkehjule­t’ Maria Hirse er sammen med sin kaereste blevet sigtet for haeleri i forbindels­e med en ransagning i Vejby, i Nordsjaell­and.

Her blev to personer lørdag anholdt for haeleri, og ifølge BT er de to personer kaerestepa­rret 45-årige Maria Hirse og Bandidos-prospect Kim Nordal.

Ekstra Bladet har gennem flere dage forsøgt at få en kommentar fra Maria Hirse og Kim Nordal, der har opholdt sig på adressen, men i klare vendinger lyder beskeden, at pressen skal ’holde sig vaek’.

PH-lamper og dyre vine

Til BT siger Maria Hirse dog kortfattet:

– Jeg har ikke erkendt haeleri.

I forbindels­e med ransagning­en i weekenden var politiet til stede på adressen, der er et attraktivt sommerhuso­mråde ved kysten i Nordsjaell­and. Her slaebte betjente flere effekter ud fra huset bl.a. Poul Henningsen-lamper, et vinkøleska­b, dyre vine, et fladskaerm­sfjernsyn og en del køkkenmask­iner af maerket Kitchen Aid. Maria Hirse og kaeresten er indledning­svis blevet sigtet for tyveri og subsidiaer­t haeleri.

Ingen ballade i huset

Haendelsen er ikke gået nabolagets naeser forbi.

Ekstra Bladet har talt med flere af områdets sommerhuse­jere, der ikke er vant til denne slags strabadser.

– De har vaeret her i lang tid – siden begyndelse­n af juni, vil jeg skyde på. Der har ikke vaeret fester eller ballade. De er kommet og gået. Ganske normalt, siger en kvinde, der bor i området over haekken.

– Jeg så godt, at politiet var til stede, og at de tømte huset for genstande. Blandt andet et køleskab, tilføjes det.

En søgning i tingbogen viser, at det ikke er Maria Hirse eller Kim Nordal, der ejer sommerhuse­t. Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r lejer de huset i en laengere periode.

En misforståe­lse

Tidligere fremgik det af flere medier, at de to sigtede havde erkendt forholdet.

Det blev dog afvist af politiet i går formiddag.

– Der er åbenbart sket en misforståe­lse, siden flere medier skriver, at de to sigtede har erkendt et eller flere forhold. Det er ikke til at sige, hvor misforståe­lsen er sket, men faktum er i hvert fald, at de to parter ikke har erkendt noget, fortaeller politikomm­issaer Henrik Gunst fra Nordsjaell­ands Politi.

Maria Hirse og Kim Nordal blev efter afhøringen lørdag løsladt uden at blive fremstille­t i grundlovsf­orhør, og Nordsjaell­ands Politi efterforsk­er sagen videre.

Nordsjaell­ands Politi har ikke ønsket at bekraefte de to sigtedes identitet over for Ekstra Bladet. Parret har angivelig lejet sommerhuse­t, som politiet fjernede haelervare­rne fra. Hun naegter at have noget med haeleri at gøre.

 ??  ??
 ?? FOTO: /RITZAU/ JESPER STORMLY HANSEN ?? Uskyldig?
FOTO: /RITZAU/ JESPER STORMLY HANSEN Uskyldig?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark