Ekstra Bladet

Overfaldet af hjemmerøve­re

- CAMILLA MARIE NIELSEN cama@eb.dk

To kvinder blev natten til torsdag udsat for et saerdeles groft hjemmerøve­ri på deres adresse i Skellebjer­g ved Dianalund.

I ly af natten tvang to røvere sig adgang til kvindernes hjem omkring klokken fire og overfaldt de to kvinder på henholdsvi­s 48 og 74 år.

Under røveriet blev de to udsat for vold, fortaeller vicepoliti­inspektør Søren RavnNielse­n til Ekstra Bladet.

– Jeg kan ikke sige noget naermere om, hvordan volden er foregået, da vi først skal danne os et overblik, siger Søren Ravn-Nielsen.

Politiet fik anmeldelse­n om hjemmerøve­riet klokken 5.30 torsdag morgen, og kvinderne blev efterfølge­nde begge fragtet til Slagelse Sygehus, hvor de blev indlagt og modtog behandling.

– De er selvfølgel­ig meget rystede over, hvad de har oplevet, men vi har allerede talt lidt med dem og skal tale mere senere i dag, siger Søren Ravn-Nielsen.

Søger vidner

Det er endnu usikkert, hvor alvorligt de to kvinder kom til skade under overfaldet. Politiet ønsker heller ikke at oplyse, om kvinderne blev bundet eller på anden måde forhindret i at søge hjaelp med det samme under hjemmerøve­rier.

Til politiet beskrives gerningsma­endene Det er endnu usikkert, hvor alvorligt de to kvinder kom til skade under overfaldet. som mørke i huden. De talte ikke dansk.

I forbindels­e med røveriet efterlyser politiet vidner, der natten til torsdag har vaeret i

området i og omkring Skellebjer­g, og som har bemaerket mistaenkel­ige personer eller køretøjer.

Samtidig hører politiet også

gerne fra vidner, som i dagene op til har lagt maerke til noget mistaenkel­igt.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark