Ekstra Bladet

Saetter sit ry på spil

- Leif Lemcke Ildfugleva­enget 148 Odense S Benny Normind Elmely 3 Farum

Lokkeduer af en vis kaliber, det kan man blandt andet kalde den populaere komiker Uffe Holm, som reklamerer for Leovegas, et mobilcasin­o. Holm saetter sit gode ry på spil i bogstaveli­gste forstand. Men hans formåen inden for komik går lidt fløjten i de tåbelige reklameind­slag. Desvaerre er der nok en masse spillefugl­e og desvaerre også ludomaner, der hopper på limpinden.

Spil handler i bund og grund om få vindere, deriblandt udbydere og selvfølgel­ig også lige de kendisser, der laegger navn til, derudover er der så en masse tabere. Det er sgu trist. Uffe Holm går fra at vaere sjov til at vaere en tragikomik­er.

Der er ikke meget sjov ved at se tv-reklamer, hvor spil og udlån af penge indgår, for folk bliver ført bag lyset, mobilcasin­orouletten snurrer lystigt, og de hurtige penge ryger fluks ind på kontoen, men hvad med tilbagebet­alingerne? Trist. Vi ser meget fodbold på tv og på mange forskellig­e kanaler. Det er ofte underholde­nde og dejligt, når et oplagt kommentato­rpar beriger os med oplysninge­r og forfrisken­de synspunkte­r.

Desvaerre er der nogle kommentato­rer, der har for vane at tale kampene ned.

Vaerst er Stig Tøfting, der i sin iver for at finde fejl overalt er overvejend­e negativ.

Lad os dog få lov til at nyde en fodboldkam­p med dens spaending og underholdn­ing, uden at kommentato­rer skal ødelaegge oplevelsen. Benny Normind holder af at se forbold på tv, men han bryder sig ikke om Tøftings irriterend­e kommentare­r.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark