Ekstra Bladet

I ORDEN AT STOPPE BRO-LØB

- Leif Lemcke Ildfugleva­enget 148 Odense S

Med de store trafikale problemer der er rundt omkring i vores lille land, fyldte motorveje, vejarbejde stort set overalt, isaer Odense er naermest gravet op takket vaere stor-entreprenø­ren og tidligere borgmester Anker Boye, så er det helt i orden at stoppe for fremtidige motionsløb over vores broer.

Bilisterne bliver dagligt sat på adskillige prøver, ingen grund til at skabe endnu flere.

Så de kaere motioniste­r må kunne afvikle deres renden frem og tilbage andre steder, så trafikken kan blive afviklet hensigtsma­essigt.

Nu tales der sågar om, at Tour de France skal over broen – i så fald skulle broen helt lukkes for bilister, hvis det bliver aktuelt, så skal hver rytter udstyres med en Brobizz, for de skal da også betale ligesom bilisterne gør i dyre domme.

Der er også tale om, at få Formel 1 til Hovedstade­n. Disse tåbelige projekter bare for at lave propaganda for Danmark, som desvaerre så også skaber total kaos for den daglige trafik. Vores broer er til for biltrafik, der skal ikke vaere hverken løbesko eller pedaltramp på disse.

Bilisterne betaler hver dag for at komme over dem. Der skal selvfølgel­ig vaere plads til alle, men ikke alle steder.

Motioniste­rne må kridte skoene andre steder, for der var jo kaos sidst, da tusindvis af løbere skulle krydse Lillebaelt og cykelrytte­rne ind på ’cykelstier­ne’.

Motorveje og broer skal ikke laegge asfalt til. Selv om Tour de France og Formel 1 er store begivenhed­er, så skal det ikke vaere på bekostning af bilisterne, hvis hjul først og fremmest skal dreje rundt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark