Ekstra Bladet

EKSTRA TECH

Få bedre trådløst internet med disse gode tricks

-

Trådløst internet kan nemt blive samtaleemn­et under dit naeste møde med gode venner eller familie. For da Ekstra Bladet sidst spurgte flere end 14.000 laesere om deres kvaliteten af deres wifi, svarede 70 procent, at de enten var staerkt utilfredse eller ofte havde problemer med netvaerket.

Resultatet kommer ikke bag på Lionel Paris, der er produktman­ager hos Netgear og har en stor viden om wi-fi.

– Ofte giver folk deres udstyr skylden. Det er mobilen, computeren eller tabletten, der er foraeldet og skal skiftes.

– Men sådan er det langtfra altid. Det er en af de klassiske fejltagels­er, siger Lionel Paris til Ekstra Bladet.

er svaret i stedet, at wi-finetvaerk­et ikke er staerkt nok eller opsat rigtigt til at understøtt­e alle de enheder, vi vil have på nettet.

– Den måde, vi bruger wi-fi på i dag, er markant anderledes end for blot tre-fire år siden.

– I dag handler det om mere end bare at hente og udveksle informatio­ner. Internette­t bruges til at styre vores liv og de enheder, som hjaelper os i hjemmet.

– Blandt andet underholdn­ing fra videostrea­ming og musik fylder meget mere. Det er også den største del af vores forbrug af båndbredde,

er det samtidig en klassisk misforståe­lse, at når man får lynhurtig fiber eller netforbind­else i hjemmet, så følger samme hastighed automatisk med trådløst. – Men det gør den langtfra altid. – Man skal huske på, at wi-fi jo er den mest udbredte måde at få internet, hvilket ofte er langsommer­e end det signal, der kommer ind via ledningen i din bolig.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark