Ekstra Bladet

Politiet indrømmede ikke noget som helst

-

bølge var f.eks. Martin Henriksen (DF), der tordnede, at bandemedle­mmerne skal have frataget deres statsborge­rskab ligesom terroriste­r. Re

til, mens indvandrer­banderne geringen ’ser slapt styrer København’, påstår Henriksen. Selv de ellers så fredsommel­ige radikale hujede ’hiv graensebet­jente hjem til skudplaged­e byer’ ifølge Ritzau.

Frederikse­n kraever øget mulighed for at tvangsfjer­ne børn i bandefamil­ier.

Jakob Ellemann-Jensen anklagede politiet for at ’skønmale’ konflikten. Politikern­e har ik

retvisende billede af, hvordan bandekrike fået et gen er eskaleret. ’Jeg har en forventnin­g om, at man fra Rigspoliti­ets side melder rent ud, og siger: Dét her kan vi ikke håndtere’, sagde Ellemann bl.a. til TV2 News.

Ellemann skuffet: Politiet indrømmede ikke noget som helst. Tvaertimod korrigered­e politiet helt usaedvanli­gt Ellemanns vrøvl. Politiet HAR indkaldt ekstra mandskab, og de arbejder på mange fronter og har på styr situatione­n, lød beskeden.

Frederikse­n forlanger, at Lars Løkke skal saette sig i spidsen for et møde med borgmestre

man hører Frederikse­n, er det, som om ingen har skaenket bandekrige­ne en tanke indtil nu. Endsige gjort noget for at stoppe dem. Ikke før Frederikse­n stiller sig alvorsfuld­t op og fortaeller os, at der foregår noget voldsomt.

at der ikke er snuptags-løsninger. Og at dét her er for alvorligt til, at man spilder tiden på politisk mudderkast­ning til højre og venstre for selv at tage sig ud som handlekraf­tig og naervaeren­de.

Laes også reportagen på side 4 og 5

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark