Ekstra Bladet

Skuffet Ståle: Ser skrøbelige ud

- Gisle og mgw

FC København er fire point efter Brøndby og syv efter førende FC Nordsjaell­and.

Mestrene har blot vundet én af de første fire kamp, og var de sluppet fra Brøndby Stadion med point, havde det vaeret et lille tyveri.

– Det er fortjent, at Brøndby vinder. De er det bedste hold og skaber flere chancer end os. Saerligt 2. halvleg var skuffende fra vores side, sagde FCK-manager Ståle Solbakken, der havde svaert ved at forklare, hvordan det kunne gå til, at hans hold blev nedkaempet:

– Vi burde vaere staerkere. De har rejst langt efter at vaere blevet slået ud af Europa (af Hajduk Split, red.), så de burde vaere fladere end os.

– Men vi møder et hold, der kommer med meget større energi og power end os, og vi ser skrøbelig ud på mange måder.

Afgørende måned

FCK er i gang med en meget afgørende måned, og Solbakken erkender, at hans hold lige nu er under pres.

– Vi har ikke råd til at miste flere point i Superligae­n lige nu, og samtidig har vi to store kampe i Europa (mod Qarabag i Champions League-kvalifikat­ionen, red.). Der er pres på os i denne fase af saesonen.

FCK har sagt farvel til flere profiler, men det er ifølge Solbakken ingen undskyldni­ng for ikke at gøre det bedre:

– Vi vidste, at vi ville miste mange spillere. Det er én ting. Det er vigtigt, at poweren og energien stadig er der.

– Hvis vi har tømmermaen­d efter sidste saeson, fordi vi har vundet The Double to gange og spillet i Champions League, så må vi få identifice­ret det og få det løst.

FCK’s naeste opgave er på lørdag i Parken mod topholdet Horsens.

 ?? FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ?? – De her billeder kommer til at gå rundt i Europa, og det er vaeldig dårlig reklame for FCK og dansk fodbold. Vi tager afstand fra det, sagde Ståle Solbakken efter kampen.
FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING – De her billeder kommer til at gå rundt i Europa, og det er vaeldig dårlig reklame for FCK og dansk fodbold. Vi tager afstand fra det, sagde Ståle Solbakken efter kampen.
 ?? FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ?? – Vi har ikke råd til at miste flere point i Superligae­n lige nu, mener Ståle Solbakken.
FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING – Vi har ikke råd til at miste flere point i Superligae­n lige nu, mener Ståle Solbakken.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark