Ekstra Bladet

Vi er mentalt slidte

- FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING

Lyngby lignede et mandskab i opløsning, da holdet sluttede med ni mand efter udvisninge­r af Oliver Lund og Michael Lumb oven på en suveraen FC Nordsjaell­andopvisni­ng i anden halvleg, hvor holdet via tre scoringer sikrede en komfortabe­l 4-1-sejr.

Det startede ellers så fantastisk, da Hallgrimur Jonasson havde bragt Lyngby foran, men det tidlige føringsmål var naermest det vaerste, der kunne ske for sidste saesons bronzevind­ere, mente cheftraene­r David Nielsen.

– Vi må erkende, vi er pressede mentalt. For os var det ikke godt med så tidligt et føringsmål.

– Det var naermest det vaerste, der kunne ske, pointerede FC Nordsjaell­ands Godsway Donyoh og Lyngbys Lasse Fosgaard i naerkamp. David Nielsen og henviste til det travle program med kampe i Europa League de seneste uger.

For ambitiøst

Den succesrige Lyngby-traener måtte samtidig tilstå, at han taktisk ikke havde ramt skiven helt mod det fremadstor­mende FCN-mandskab.

– Jeg har nok trykket for meget på speederen. Det var – set i lyset af Brøndby-kampen og opgøret i Europa League torsdag – ikke det mest hensigtsma­essige med så højt et pres på modstander­en.

– Det var ganske enkelt for ambitiøst af mig, fastslog David Nielsen.

Lyngby, der var staerke og svaere at nedbryde defensivt i sidste saeson, står nu med tre nederlag i traek og Superligae­ns suveraent dårligste forsvar:

I fire kampe har Mikkel Andersen lukket hele 14 mål ind.

Bliver ikke slået ud

– Vi har før prøvet at tabe tre kampe i traek. Det gjorde vi i sidste saeson. En smule modgang kommer ikke til at slå det her hold ud af kurs, forsikrede David Nielsen, der nu for første gang i saesonen har én uge til naeste opgør. På lørdag møder de – igen på hjemmebane – Sønderjysk­E.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark