Ekstra Bladet

FARVEL OG TAK Maria Hirses rocker-ven ude af Bandidos

Kim Nordal er ikke laengere medlem, bekraefter Bandidosta­lsmand

- SUNE FISCHER NICK STURM fish@eb.dk; nick@eb.dk

Efter en tumultaris­k sommer for 45-årige Maria Hirse og hendes rocker-ven, Kim Nordal, der er beskrevet som Bandidos-prospect, melder han sig nu ud af klubben.

Det bekraefter Bandidos Danmarks talsmand over for Ekstra Bladet.

– Jeg kan bekraefte, at Kim Nordal ikke er en del af klubben laengere. Han har valgt at traekke sig. Der var ingen mystik, og det skete i ro og orden, siger Kent ’Kemo’ Sørensen.

Ifølge Ekstra Bladets kilder har Nordal sat sin sorte Harley Davidson-motorcykel til salg.

Anholdt og sigtet

Det sker, efter at politiet i juli fandt stjålne tyvekoster under en ransagning i deres lejede sommerhus.

Politiet beslaglagd­e Poul Henningsen-lamper, et vinkøleska­b, en raekke dyre flasker vine, et fladskaerm­s-tv og en del køkkenmask­iner fra Kitchen Aid.

Parret blev anholdt og sigtet for haeleri.

Ekstra Bladet forsøgte forgaeves at få en kommentar fra de to, men det lykkedes aldrig.

Budskabet var dog klart, da avisen besøgte sommerhuse­t: ’Advarsel! Bliv vaek’, stod der med store bogstaver på et skilt foran huset, hvor der var haengt stof og taepper for vinduerne, så man ikke kunne se ind.

Politiet ransagede Hirse og Nordals sommerhus, efter en borger havde set sit dyre sofabord af maerket Philippe Starck til salg på Den Blå Avis på adressen.

Ved selvsyn konstatere­de manden, at det var hans sofabord, og han kontaktede derefter politiet.

Over for BT har Maria Hirse og Kim Nordal sagt, at de er uskyldige.

Kun uger senere var Maria Hirse igen i politiets varetaegt. Maria Hirse blev sigtet for både haeleri og forsøg på tyveri denne sommer. Denne gang anholdt og sigtet for forsøg på tyveri, efter hun omkring klokken 11 om aftenen sammen med en veninde traengte ind i stalden på en gård taet på Helsingør.

Tilfaeldig­vis skulle ejeren fodre sine heste, da han så to skikkelser – Maria Hirse og veninden – som han efterfølge­nde fangede og foretog en civil anholdelse af, mens politiet var på vej.

Røde maerker

Maria Hirse fortalte efterfølge­nde på Facebook, at gårdens ejer havde sparket hende og givet hende røde maerker i forbindels­e med anholdelse­n.

Gårdejeren afviste, at han havde sparket Maria Hirse. Efter haendelsen meddelte Maria Hirse ifølge BT, at hun nu ville rejse til Tyskland.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra hverken Maria Hirse eller Kim Nordal.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS DENMARK/JESPER SUNESEN ??
FOTO: ALL OVER PRESS DENMARK/JESPER SUNESEN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark