Ekstra Bladet

Özlem Cekic håner os

- Steen Jensen Grønnemark­en 15 Fredericia

Hvad fanden bilder Özlem Cekic sig ind? Hun forsvarer terroriste­r og mordere, samtidigt med at hun håner den danske befolkning for at vaere skyld i terrorhand­lingen ved Krudttønde­n.

Hun er et tydeligt bevis på, hvad nogle indvandrer­e mener om Danmark og den danske befolkning. I mine øjne skulle hun stilles for en rigsret og udvises for livstid, og at hun prøver på at skabe sympati ved at dedikere en totalt ligegyldig bog til de to ofre for en syg terrorists handling, gør det ikke bedre.

Dan Uzan og Finn Nørgaard kaempede for Danmark og døde for Danmark, en trist dag i danmarkshi­storien – og så tillader du dig at håne den danske befolkning, som skulle baere skylden for denne afskyelige handling.

Hun er og bliver en skaendsel for det danske samfund og et tydeligt bevis på, hvad de røde partier mener om den danske befolkning.

Så vaer venlig at forlade Danmark hurtigst muligt; landsforra­edere har vi ikke brug for. Bent Pedersen AV. Escandinav­ia 72 Altomar 2, BW 88 Santa Pola, Alicante Spanien Det danske fodboldlan­dshold ligger lige nu nummer 46 på FIFA’s verdensran­gliste. I 1997 var det nummer tre.

Tabellen lyver ikke. I Danmark spiller vi fodbold på et lavt niveau, uden at nogen gør noget ved det.

Superligae­n styrtbløde­r tilskuere og tv-seere. På bare ét år er seertallet til Superligae­n i gennemsnit faldet 23 procent. Der mangler kvalitet i spillet og hos lederne i dansk fodbold.

Dansk fodbold har udviklet sig til et cirkus og skuespil med mere fokus på rammerne uden for arenaen end på kvaliteten i spillet. Fodbold bliver ’talt op’. Medierne dyrker en Superliga-kamp, som gjaldt det VM, og skaber en ’hype’ og aura om spillerne, som deres tekniske og taktiske spilforstå­else slet ikke berettiger.

Spillerne synes at have mere fokus på tatovering­er, hestehaler og overarme. Medierne omtaler ordinaere spillere som ’stjerner’ og ’profiler’ og medvirker til at pakke alt uden om selve spillet ind i guldpapir.

Moderne fodbold i Danmark er blevet en disciplin for atletikudø­vere og muskelmaen­d med creme i håret. Spillere vaelges i dag på baggrund af deres løbepensum, hurtighed og fysisk Helsingør-spillerne fejrer oprykninge­n til Superligae­n. Der er for meget fokus på tatovering­er og veltraened­e muskler i dansk fodbold, mener en laeser.

styrke – og dermed synes spillere med for eksempel stor spilintell­igens ofte at blive sorteret fra i en tidlig alder.

DBU virker upåvirket. Sponsorern­e må traede i karakter og kraeve aendringer

i DBU’s ledelse og fodboldfil­osofi! Vaek med de skabelonag­tige traeningsm­etoder, fokus på teknik og spilforstå­else. Husk, at de børn, der bliver født i Italien, Frankrig eller Spanien, jo ikke fødes som bedre fodboldspi­llere

end de danske børn. Dermed skyldes nedturen alene vores traeningsm­etoder og manglende kvalitet hos traenere og ledere.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ??
FOTO: ERNST VAN NORDE

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark