Ekstra Bladet

De knap så røde lejesvende

- Kim Hansen Herlev

Det er nu meget morsomt at høre politikern­e fra den borgerlige blok, herunder også Dansk Folkeparti, når de udtaler sig om ’de røde lejesvende’ i DR og med bål og brand vil have institutio­nen nedlagt, samtidig med at deres partimedle­mmer, der er ansat i DR, ikke har noget imod at modtage millioner af kroner ved fratraedel­ser.

Kulturmini­ster Mette Bock fra Liberal Alliance vil nu – efter at det blev opdaget, at hun har modtaget to millioner kroner for selv at sige op, da hun var ansat i netop DR – gerne se på, om nogle af pengene skal betales tilbage.

Ha-ha! Hvilken dobbeltmor­al!

Man kan ikke se forskel på LA og Venstre, hvad angår trovaerdig­hed.

Faktisk er det hylende åndssvagt, at Liberal Alliance er et selvstaend­igt parti – det er bare endnu en udgift for befolkning­en i form af støttekron­er, for partiet har grundlaegg­ende den samme holdning, som man har i Venstre.

Og om de røde lejesvende i DR, som de blå politikere Mette Bocks mørke DR-fortid er pludselig kommet frem i lyset efter Ekstra Bladets afsløring.

elsker at fremture med, når de er pressede, kan jeg kun sige, at hvis jeg ser på DR’s ledelses-ansaettels­er og isaer på journalist­ikken, så kan

jeg se, at der er et soleklart flertal af ansatte, der er på den blå parti-liste.

 ?? FOTO: MADS NISSEN ??
FOTO: MADS NISSEN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark