Ekstra Bladet

MINISTER MED RYSTENDE PRIVATLIV

-

SKATTEMINI­STER Karsten Lauritzen (V) erkender i Danmark.Søndag, at han er en nørd.

Oplysninge­n kommer bag på ingen. Men ud over at udbetale milliarder til udenlandsk­e svindlere har ministeren også et privatliv at passe.

Karsten er flyttet til København, men har købt et sommerhus i Nordjyllan­d for at bevare kontakten til sit bagland.

Huset hedder ’Skattely’, fordi det er dér, han søger ly for skatteprob­lemer. Ministeren synes, det er vigtigt at have en spaendende fritidsint­eresse uden for politik og har derfor prøvet forskellig­t.

HAN GIK TIL håndbold, men fandt hurtigt ud af, han var bange for bolden. Så prøvede han svømning, men var angst for at få hovedet under vand. Naeste forsøg var folkedans, men han evnede ikke at saette fødderne rigtigt.

MEN OMSIDER har Karsten fundet en spaendende hobby. Med hans egne ord:

– Jeg bruger en relativt stor del af min fritid på at vedligehol­de og udbygge en samling af cocktailsh­akere i pletsølv.

Han byder på dem ved auktioner eller finder dem i Gul og Gratis eller Den Blå Avis, hvorefter han kører ud til aeldre mennesker og bringer cocktailsh­akerne med hjem.

DANSK SKATTEPOLI­TIK hviler trygt i haenderne på sådan en mand. Slyngelstu­en siger på forhånd skål og inviterer gerne sig selv på et par Karsten-cocktails. Og så glaeder vi os over, at han sparsommel­igt nøjes med at samle på shakere i pletsølv.

 ?? FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ?? Skatte-Karsten har en plettet hobby.
FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING Skatte-Karsten har en plettet hobby.
 ?? FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ?? Helle T.s spindoktor bekender sine synder.
FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING Helle T.s spindoktor bekender sine synder.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark