Ekstra Bladet

Kjeldbjerg i det røde felt

Tion

- Ls@eb.dk

siger Runge.

Derfor var det også med en klump i halsen, at man fra produktion­ens side fandt ud af, at rygterne var sande.

– Vi har jo taget veteranern­e med i år, fordi det er mennesker, vi tror på, kender og stoler på.

– Det sidste, vi har lyst til, er at traekke bukserne ned på vores helte, men vi kan ikke forsvare at lukke øjnene for det.

De tre deltagere må først udtale sig, når programmet er sendt. – Jeg føler, at der er nogen, der pisser på mit hjertebarn, og jeg er mildt sagt overrasket. Det er det ubetinget mest vanvittige, jeg har oplevet som ekspeditio­nsleder.

Sådan sagde ’Robinson’vaerten Jakob Kjeldbjerg til Ekstra Bladet i sidste uge. Han ville ikke sige, hvad vreden skyldtes, men nu står det klart, at det handlede om fiske-tiggeriet.

Kjeldbjerg har ikke ønsket at udtale sig til denne artikel, men i programmet oplever man en skuffet, bitter og rasende vaert, der konfronter­er de tre deltagere.

– Jeg ved, at Andreas, Backer og Mathias i smug har krydset øen og tigget sig til fisk hos de lokale fiskere, siger Jakob Kjeldbjerg i aftenens afsnit, hvor han indleder en svada mod trioen.

– Nu er det, jeg spørger mig selv. Hvad er vaerst; at I har gjort det, eller at I har løjet om det og foregivet, at I er seje overlevere, der selv har fanget fisk. Under alle omstaendig­heder så er det dybt, dybt patetisk, og det får konsekvens­er.

 ?? FOTO: ANTHON UNGER FOTO: TV3 ?? Snydere
’Robinson’veteran Michael Backer vandrede sammen med to andre om på den anden side af øen for at tigge mad. ’Robinson’-veteran Mathias Lynge tiggede mad i en lokal fiskerland­sby.
FOTO: ANTHON UNGER FOTO: TV3 Snydere ’Robinson’veteran Michael Backer vandrede sammen med to andre om på den anden side af øen for at tigge mad. ’Robinson’-veteran Mathias Lynge tiggede mad i en lokal fiskerland­sby.
 ?? FOTO: TV3 ?? En tredje deltager, Andreas Jensen, var også med på tiggergang­en.
FOTO: TV3 En tredje deltager, Andreas Jensen, var også med på tiggergang­en.
 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? ’Robinson’-vaerten Jakob Kjeldbjerg raser.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ’Robinson’-vaerten Jakob Kjeldbjerg raser.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark