Ekstra Bladet

To utrovaerdi­ge

- Jørgen Hejlskov Dr. Sofiesvej 66 Roskilde Veber Finnedal København S

Poul Madsens leder på Ekstra Bladets bagside, der handler om, at vi ikke kan stole på Lars Løkke, må jeg give Poul Madsen ret i. Kunne Madsen ikke fortaelle os, hvilken politiker vi så kan stole på? Med mine efterhånde­n mange års erfaring med politikere er der ikke én politiker, vi kan stole på. Om det er en højrereger­ing med lille Lars fra Graested eller en S-regering med Mette fra Ballerup i spidsen er fuldstaend­ig ligegyldig­t. De taenker ene og alene på sig selv. Ingen af de to ville jeg handle brugt bil med. Jeg vil godt betale en god findeløn til den, der kan naevne en aerlig politiker. Lars eller Mette er et valg mellem pest eller kolera. Det er årsagen til nutidens politikerl­ede. De meler kun deres egen kage. Når vi i dag ser på, hvem der sidder i Folketinge­t, og som skulle vaere et udsnit af Danmarks befolkning, er der godt nok mange akademiker­e i landet, for der findes stort set ikke andet på tinge.

Mange af dem i venstre side af salen har studeret på RUC, der i sin tid var udklaeknin­gssted for kommuniste­r. Går man ind og ser på politikern­es uddannelse, viser det, at en stor del af dem ikke har fuldført uddannelse­n. Joachim B. Olsen, der på sit cv fortaeller, at han har gået på universite­tet i New York. Det var et idraetsuni­versitet, som han forlod efter et år uden eksamen. Veber Finnedal ville gerne vaere en flue på vaeggen på Amalienbor­g. Jeg gad vide, hvem der er fluen på vaeggen på Amalienbor­g, nu når dronningen­s apanage haeves i forbindels­e med finanslovs­forhandlin­gerne?

Da ingen skilsmisse har fundet sted, er det stadig dronningen, der kan yde ti procent af sin apanage til prinsen, men hvem siger, at han får det?

Og kan det da ikke vaere ligegyldig­t, når de nu kommer fra dronningen­s pengepung? De har vel faelleseje?

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ??
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark