Ekstra Bladet

I har Danmark i ryggen – lav nu ikke ged i den

ARMENIEN - DANMARK I3

- NU KUNNE DET GRUPPENS NAESTDÅRLI­GSTE ÅGE HAREIDES DET HANDLER LIGE OMDREJNING­SPUNKTET EN KAMP PÅ

mod Polen. Et landshold, der begejstrer, kan ikke købes for marketingk­roner eller via krumspring på de sociale medier.

så vaere fuldstaend­ig typisk dansk, at det hele fuser ud med et håbløst resultat i aften mod Armenien, og at den voldsomme praestatio­n mod Polen så har vaeret helt ligegyldig.

Så lav nu ikke l… i den. Hold momentum, og slip ikke taget i danskerne!

Armenien og Henrikh Mkhitaryan SKAL besejres, bør blive det – og bli’r det!

hold bør ikke blive noget problem, og Åge Hareide har en to gigantiske fordele i den kamp:

Danmark har en VM-billet at spille for i modsaetnin­g til hjemmehold­et.

Gruppen må boble af selvtillid efter pragtpraes­tationen mod Polen, og det var lige praecis en af de kampe, der kan definere et hold. En sejr, der har kittet truppen sammen og givet dem en faelles succesople­velse af de større.

taktiske og seminorske genistreg med de lange pedaler op mod specielt Andreas Cornelius sad lige i skabet mod Polen, og dele af den kan sagtens overføres til kampen i aften mod Armenien.

Ja, det er et anderledes hold, men Hareides taktiske skift var også et opgør med det såkaldte possesion-fodbold, hvor bolden helst skal vaere i egne raekker.

Det har ikke virket for det nuvaerende danske landshold, og begejstrin­g kan også sagtens skabes uden poleret fodbold og med fokus på at skabe kaos og forandring­er i spillet.

så meget om indstillin­g, om vilje – og et offensivt mindset, som Hareide heldigvis ikke har givet køb på.

Bolden bliver sat på spil, og det klaeder i den grad landsholde­t.

Så mon ikke vi skal regne med en reprise af holdopstil­lingen også set i lyset af, at man naturligvi­s ikke aendrer voldsomt på et hold, der rundbarber­ede Robert Lewanhovsk­i og co.

bliver naturligvi­s maestro Eriksen, der lagde de sidste skeptikere ned med en verdenskla­sse-optraeden i Parken. Han var involveret i alle fire mål og fik naturligvi­s seks velfortjen­te stjerner i Ekstra Bladet.

Mod Armenien er det igen hans overblik, hans fornemmels­e for den afgørende aflevering, hans energi og øjne for at samle andenbolde­ne op – og selvfølgel­ig hans eminente sparketekn­ik.

I en flok af dygtige fodboldspi­llere på landsholde­t er Christian Eriksen juvelen, og han tager heldigvis mere og mere ansvar i den rolle. Skal Danmark til VM, jamen, så kraever det med stor sandsynlig­hed en Eriksen som den offensive dirigent.

Armenien og Henrikh Mkhitaryan SKAL besejres, bør blive det – og bli’r det!

kanten af Asien godt 4000 kilometer vaek kan selvfølgel­ig ikke vaekke de samme følelser hos fodboldpub­likummet som en udsolgt Parken og en klassemods­tander, men mindre kan også gøre det. En sejr over Armenien vil pynte i den jagt på den VM-plads, der er kommet en lille smule inden for raekkevidd­e.

Vi jubler i hvert fald gerne videre – og skal nok klare endnu et stort rykind på ekstrablad­et.dk, fordi landsholde­t igen har fundet den plads i danskernes hjerter, som vi har sukket efter.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark