Ekstra Bladet

Kanal lover stop for forskudt tennis

- PRIVATFOTO

– Jeg er en unormal pigetype. Jeg spiller meget aggressivt med en masse spin, og jeg laegger stopbolde og alt muligt. Jeg spiller lidt som en dreng. Jeg elsker at komme til nettet, siger hun.

Det gav hun også prøver på, da hun fredag debuterede som yngste deltager i kvalifikat­ionen til US Open, hvor hun var i selskab med sin far og Kenneth Carlsen.

Her tabte hun i en taet kamp med 4-6, 4-6 til den to år aeldre italiener Lisa Piccinetti, men formålet var også mest, at hun kunne snuse til hektikken ved en grand slam.

– Det er en rigtig god oplevelse. Jeg har haft lidt jetlag og vaeret lidt utilpas, men det er fedt at vaere her, sagde Det medførte en lang raekke klager på Eurosports danske Facebook-side, da kanalen i sidste uge sendte tennis fra US Open med to timers forsinkels­e.

Forsinkels­en var et forsøg på at fremme betalingst­jenesten Eurosport Player, hvor US Open-kampene kunne følges live.

En del tv-seere var sure over at skulle betale 119 kroner for at se kampene direkte, når de nu allerede havde betalt én gang via deres tvpakker.

Men de behøver ikke frygte en gentagelse lige her og nu, siger Rasmus Mariegaard, der er kommunikat­ionschef hos Discovery Networks, som ejer Eurosport.

– Vi har ingen aktuelle planer om lignende forsøg. Clara Tauson til Ekstra Bladet i New York, hvor hun blandt andet traenede på John McEnroes tennis-akademi.

Elsker Roger Federer

Netop Caroline er en stjerne, hvis potentiale Clara ofte har hørt sig sammenlign­et med.

– Det er stort, og selvfølgel­ig kan du altid se på, hvad Caroline gør. Men vi spiller altså ikke helt på den samme måde.

– Jeg kigger på hendes mentale og fysiske del. Mine foraeldre har også talt med Piotr om, hvad Caroline gjorde i min alder, og det lyder meget hårdt. Hun løber også 20-30 minutter efter hver kamp. Jeg er også be-

 ??  ??
 ??  ?? Det var en spaendt og glad Clara Tauson, Ekstra Bladet mødte i New York, hvor det vigtigste ved deltagelse­n i kvalifikat­ionen var at snuse til hektikken ved en grand slam.
Det var en spaendt og glad Clara Tauson, Ekstra Bladet mødte i New York, hvor det vigtigste ved deltagelse­n i kvalifikat­ionen var at snuse til hektikken ved en grand slam.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark