Ekstra Bladet

Det kan godt vaere hårdt

-

Forleden blev hun dansk seniormest­er efter at have overvundet fem matchbolde til modstander­en. Det fortaeller alt om, hvor hårdt Hannah Viller Møllers fighterhje­rte pumper.

– Ja, jeg bliver bare ved med at kaempe, siger Hannah, som har vaennet sig til sammenlign­ingen med Caroline Wozniacki.

– Selvfølgel­ig er Caroline en inspiratio­n for mig, for vi har lidt den samme spillestil. For mig kom det af, at jeg ikke var så stor som de andre piger.

Wozniacki er dog ikke hendes idol.

– Jeg ser meget tennis og er nok mest glad for Victoria Azarenka. Jeg kan godt lide hendes attitude på banen. Hun er lidt mere aggressiv end Caroline, siger hun.

Fleksibel skolegang

Hendes foretrukne underlag er hardcourt.

– Det går lidt hurtigere, og så kan man spille mere kontra.

Hannah er netop startet på idraetslin­jen på Falkonergå­rdens Gymnasium.

– Det kan godt vaere hårdt at traene så meget, isaer når det både er morgen og igen om aftenen. Nu bliver min skolegang lidt mere fleksibel, fordi gymnasieti­den er spredt ud over fire år, men jeg får også lidt mere transport fra mit hjem i Hellerup.

– Jeg prioritere­r tennis meget højt, men prøver at få det til at haenge sammen, så jeg også har noget andet at taenke på. Jeg må tit fravaelge sociale arrangemen­ter, men omvendt får jeg så meget glaede fra tennis og venskaber i sporten.

Hannah var i sidste uge i finalen ved en ITF-turnering i Cairo og spadserer dermed op ad ranglisten.

Hun rejser typisk ud til en eller to turneringe­r hver måned, og målet er at komme til at spille junior grand slams.

 ??  ?? Hannah Viller Møller kan måske se frem til rejsestøtt­e, hvis forbundet kan 'saelge' hende og de øvrige talenter til sponsorer og Team Danmark.
Hannah Viller Møller kan måske se frem til rejsestøtt­e, hvis forbundet kan 'saelge' hende og de øvrige talenter til sponsorer og Team Danmark.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark