Ekstra Bladet

Jespers søster: 16 år ikke nok

-

Jesper Juls far, Villy Jul, mor og søster, Rikke (th.), er glade for forvarings­dommen, så morderen ikke kommer ud, før han engang skønnes ufarlig. Jesper Juls lillesøste­r, Rikke Jul, håbede, at dommen i går blev en afslutning for familien og politimand­ens kaereste, Zandra Schumann. Derfor var hun ked af, at Mikkel Renard ankede på stedet.

– Vi har brug for en afslutning, men det får vi først, når han ikke kan anke mere, sagde hun.

Men hun var glad for, at dommen lød på forvaring:

– 16 år er ikke nok for os eller for Jespers kollegers sikkerhed. Han vil jo kunne gøre det igen, hvis han kommer ud som 40-årig. Men uanset hvor lang straf han får, bringer det ikke Jesper tilbage.

Lukket kapitel

Rikke Jul har sammen med Jesper Juls mor og far fulgt retssagen.

– Det har jeg ikke haft det dårligt med. Nu har vi set personen og selv oplevet det hele. Jeg er lettet over, at nu er det kapitel lukket, men jeg er ikke sikker på, at jeg vil overvaere sagen i landsrette­n.

Under retssagen har Mikkel Renard for det meste kunnet sidde i skjul bag en stor betonsøjle, ved dommen fik Villy Jul en smule øjenkontak­t med sin søns morder:

– Jeg syntes, han smilede lidt. Men det er blot en tanke, siger han.

Nyt hjem til Basse

Siden drabet har foraeldren­e kun vaeret vaek hjemmefra få dage på et par korte rejser til blandt andet Bornholm:

– Vi har det bedst hjemme. Jespers kolleger er flinke til at komme forbi til en kop kaffe eller sende en sms. Men det ’indvendige’ forsvinder ikke med det samme, siger Villy Jul. Jesper Juls politihund Basse har fået et godt nyt hjem. Hverken foraeldren­e eller lillesøste­ren kunne have ham, men hunden er nu hos Jespers gode bekendte, en bilmekanik­er i Ishøj.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark