Ekstra Bladet

Nedlaeg de radikale

- J. Hartmann Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

Hvad er der i vejen med de ’radigale’? Nu vil de afskaffe kongehuset.

Jamen har man hørt mage, dette parti er det mest useriøse, der findes af alle partier. Selv Alternativ­ets naive partiprogr­am når ikke de radikale til sokkeholde­rne.

Jeg er ikke saerlig royal, men jeg vil hellere beholde kongehuset og nedlaegge partiet, for er der nogen, der ødelaegger Danmark, så er det de skraeppend­e kvinder som Zenia Stampe og Sofie Carsten Nielsen, for ikke at tale om Anna Mee Allerslev med hendes egobryllup­sfest, som blev tørret vaek med nogle bemaerknin­ger om, at politikern­e har en saerlig status – og at det jo kun var håndører, det drejede sig om.

Formand Morten Østergaard mangler vist et slag i hovedet af muttis håndtaske ført af Marianne Jelved.

Det hjaelper ikke en døjt, at de radikale hopper med på bølgen med dem, der vil afskaffe kongehuset i troen på, at det vil skaffe stemmer.

Det staerkeste, jeg kan sige, er, afskaf de radikale. Lad vaere med at stemme på dem. Dumheder har de begået nok af til skade med deres lallende politik på indvandrer­området. Stol aldrig på en radikal.

De ved aldrig, hvilket ben de skal stå på. Mon ikke Mette Frederikse­n (S) har laert ikke at gå hånd i hånd med de radikale?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark