Ekstra Bladet

David fik sin ferie smadret

-

Blandt de danskere, der allerede er blevet direkte ramt af Ryanairs masseaflys­ning, er dansk-engelske David Smith og vennerne.

Lørdag skulle han have vaeret på legendaris­ke Wembley i London for at se Tottenham mod Swansea, men under 36 timer før afgang fik han en nedslående sms-besked.

Spredt over hele landet

– Jeg ligger i min seng og er egentlig naesten faldet i søvn, da jeg modtager en sms fra Ryanair torsdag aften. Klokken er omkring 22.45. ’Dit fly er blevet aflyst.’ Jeg går lidt i panik. Der er under 36 timer, til vi skal flyve, og jeg kontakter straks mine to venner, jeg skal af sted med, fortaeller David Smith.

Vennerne går straks i gang med at søge alternativ­e flybillett­er til London. En proces, der står på det meste af natten. Vennerne skulle vaere fløjet fra Aalborg.

– Vi ville meget gerne flyve sammen, men det står hurtigt klart, at det er svaert. Billettern­e på de andre flyafgange bliver hurtigt booket eller er det allerede. Det ender med, at en af os får en billet fra Billund til London. Min anden kammerat tager via København til London, siger David Smith.

Da klokken bliver tre om natten, opgiver vennerne at finde den tredje billet, de mangler.

– Jeg siger til dem, at de skal tage af sted, og så forsøger jeg at finde en billet om fredagen. Det lykkedes desvaerre ikke, og jeg kom aldrig af sted, fortaeller en aergerlig David Smith og tilføjer, at vennerne med nød og naeppe nåede ud på det engelske nationalst­adion.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark