Ekstra Bladet

Neymar kraever rivalen solgt

Neymar vil vaere den ubetingede stjerne i PSG, og verdens dyreste fodboldspi­ller vil derfor have Edinson Cavani vaek

- THOMAS N. ANDERSEN tna@eb.dk

I søndagens kamp mod Lyon skaendtes Cavani og Neymar om, hvem der først skulle tage et frispark og senere et straffespa­rk. Det traekker op til stjernekri­g i den franske fodboldklu­b Paris Saint-Germain.

Ifølge den spanske avis Sport har verdens dyreste fodboldspi­ller, Neymar, nemlig banket hårdt i klubpraesi­dent Nasser Al-Khelaifis bord og kraevet, at den uruguayans­ke holdkammer­at og angrebsmak­ker Edinson Cavani saelges fra den franske hovedstads­klub til januar.

Helt udelukket

I søndagens kamp mod Lyon eskalerede uenigheder­ne, da de to stjerner åbenlyst stod og skaendtes om, hvem der først skulle tage et frispark og senere et straffespa­rk.

Edinson Cavani er af cheftraene­r Unai Emery blevet udpeget som straffespa­rksskytte, men uruguayane­ren missede fra pletten mod Lyon, og det har Neymar ifølge Sport brugt til at samle støtte til sin sag i omklaednin­gsrummet for så at gå til den magtfulde Nasser AlKhelaifi.

På praesident­kontoret skulle Neymar angivelig have forklaret, at det er ’helt udelukket’, at han kan finde ind i et samarbejde med Cavani.

De to kamphaner røg ifølge den franske sportsavis L’Equipe naesten i klammeri med hinanden i omklaednin­gsrummet efter 2-0-sejren over Lyon. Kun en hurtig ’dørmandsak­tion’ fra anfører

Kraever at vaere stjernen

I dagens udgave af Sport haevdes det, at Neymar har vundet krigen i omklaednin­gsrummet og blandt andet har sikret sig støtte fra Dani Alves, og Sport mener på den baggrund, at ’krigen allerede er tabt’ for Cavani.

Neymar skiftede denne sommer til PSG med ønsket om at blive den ultimative stjerne på holdet, efter brasiliane­ren har stået i skyggen af Lionel Messi i Barcelona.

Den stenrige franske klub betalte Barcelona 1,65 milliarder kroner for Neymar, så mon ikke klubbens nye stjerne får sin vilje?

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ??
FOTO: ALL OVER PRESS

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark