Ekstra Bladet

Sur på svage deltagere

- LARS SEJR ls@eb.dk

Sidste år satte ’Robinson Ekspeditio­nen’ en ny kedelig rekord, da hele syv deltagere gav op før tid.

Meget bedre er det ikke gået i år, hvor seerne allerede i mandagens syvende afsnit kunne se den femte og sjette deltager kaste håndklaede­t i ringen. Oveni er to deltagere blevet smidt ud, da de brød reglerne og anskaffede sig fisk i naerliggen­de landsbyer.

– Vi må jo erkende, at vi har taget de forkerte med. Enhver, der giver op, som de giver op, hører ikke til i ’Robinson Ekspeditio­nen’. Hvis man ikke vil det 100 procent hele vejen igennem, så skal man ikke med. Det havde vaeret rart, hvis de ikke havde meldt sig, sukker Jakob Kjeldbjerg. Men der er lys forude. – Der er ikke flere, der kvitter i årets ekspeditio­n. Det må du gerne skrive. Fra nu af er det deltagerne­s kamp, afslører Jakob Kjeldbjerg.

Den mangeårige vaert har flere gange langet ud efter ’smartphone-generation­en’, når deltagerne har givet op i det benhårde realitypro­gram. Og han afviser kategorisk, at de mange frafald de senere år skyldes, at ekspeditio­nen er blevet for hård.

– Det er ikke hårdere, end det har vaeret tidligere. Solen er lige så varm, som den altid har vaeret. Man keder sig lige så meget, som man altid har gjort, og konkurrenc­erne er lige så hårde. Det er som kollektiv, at deltagerne er blevet svagere end de tidligere år, fastslår Jakob Kjeldbjerg. – Der er ikke flere, der kvitter i utide i årets ekspeditio­n, lover Jakob Kjeldbjerg.

 ?? FOTO: TV3 ??
FOTO: TV3

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark