Ekstra Bladet

Ekstra Bladet tier i stedet for at turde

- Jørgen Gammelgaar­d Fragariave­j 9 Hellerup

For nylig kom det frem, at mindst 600 asylsøgere har snydt systematis­k med deres identitet. Det er formentlig bare toppen af isbjerget. Er det noget, Ekstra Bladet har beskaeftig­et sig med?

Nej, intet graverhold har vaeret i sving. På samme måde har I undladt at beskaeftig­e jer med en helt raekke andre forhold: Hvem er, og hvor meget tjener de advokater og organisati­oner, der har gjort såkaldte flygtninge til en lukrativ levevej og samtidig undergrave­r det danske samfund. Hvorfor laver Ekstra Bladet ingen forbindels­e mellem indvandrin­g og skyderiern­e i København? Hvor mange milliarder flyder ud af Danmark som følge af alle typer af socialt bedrageri begået af flygtninge og indvandrer­e? Hvor mange af midlerne til for eksempel Røde Kors går til ’administra­tion’ i Schweiz? Hvorfor giver man asyl til statsløse palaestine­nsere, selv om de eksplicit ikke er omfattet af Flygtninge­konvention­en? Hvorfor udelader Ekstra Bladet som ofte etnisk markør selv om det fremgår af politirapp­orten om en forbrydels­e? Svaret er enkelt:

Avisen har en chefredakt­ør, der er mere optaget af at finde på øgenavne til de kongelige og forsvare brugen af burka og niqab end at tage fat om det, der betyder noget for danskerne. Ekstra Bladet vil ikke og tør ikke.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark