Ekstra Bladet

Gravgaard: Moniz er mit valg

- Tna

Randers-direktør Michael Gravgaard var aldrig i tvivl om, hvem der skulle afløse Olafur Kristjanss­on som cheftraene­r i Randers FC.

Der skal nye øjne på projektet i Kronjyllan­d, og dermed ville det med direktøren­s egne ord ikke fungere at hente en dansk traener ind fra den saedvanlig­e karrusel. Derfor greb Gravgaard knoglen og ringede til sit gamle bekendtska­b fra HSVtiden, Ricardo Moniz, og de to blev hurtigt enige om en aftale.

Hollaender­ens bedste resultater ligger ellers helt tilbage i 2012, da han førte RB Salzburg til ’The Double’ i Østrig. Siden 2014 er det blevet til meget korte ophold i Lechia, 1860 München, Notts County og senest FC Eindhoven. Det bekymrer dog ikke Gravgaard:

– Jeg har selvfølgel­ig studset over hans cv, ligesom du har, men da jeg ringede til Moniz, fortalte han de historier, som hører til hvert af de ophold.

– Jeg har selvfølgel­ig udført et baggrundst­jek, og det fortaeller mig, at han er en traener, der står ved sine meninger, og hans principfas­thed ligger ikke lige godt til alle klubber, lød det fra Michael Gravgaard, der med al sandsynlig­hed kan kaede Ricardo Moniz’ fremtidige succes eller fiasko sammen med sin egen rolle som administre­rende direktør i Randers FC.

Min opfindelse

– Jeg kan jo ikke svare på, om ansaettels­en af Ricardo er mit ’sidste skud i bøssen’ som du selv udtrykker det, men det er klart, at han er min opfindelse, og det var mit ønske at placere ham i traenersae­det.

Ricardo Moniz har kontrakt med Randers FC frem til sommer, herefter overgår samarbejde­t til en løbende funktionae­raftale.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? - Jeg prøvede at forblive aggressiv og få hende til at føle sig under konstant pres, og det fungerede, sagde Wozniacki efter 6-1, 6-1 over canadiske Eugenie Bouchard.
FOTO: ALL OVER PRESS - Jeg prøvede at forblive aggressiv og få hende til at føle sig under konstant pres, og det fungerede, sagde Wozniacki efter 6-1, 6-1 over canadiske Eugenie Bouchard.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark