Ekstra Bladet

Caroline tilfreds efter nedslagtni­ng

- TROELS CHRISTENSE­N tch@eb.dk

En velspillen­de og fokuseret Caroline Wozniacki indledte i går sit titelforsv­ar i Hongkong ved fuldstaend­igt at udradere en frustreret og flittigt fejlende Eugenie Bouchard med brutale 6-1, 6-1.

Den tidligere top ti-spiller, der som 19-årig klart vandt deres første og eneste, indbyrdes opgør for tre år siden i Wuhan, har siden vaeret på noget af en nedtur, fysisk som mentalt, og canadieren er i dag verdens nummer 78.

Det lykkedes hende i starten at overvinde de danske breakbolde, men i det fjerde parti var det slut, og derfra så Caroline Wozniacki sig ikke tilbage.

En koncentrer­et dansker brød med masser af gode server og vinderslag også straks i andet saet og igen til både 3-0 og 5-0.

Jeg prøvede at forblive aggressiv og få hende til at føle sig under konstant pres

Men da hun skulle serve kampen hjem, endte det i en kombinatio­n af lukke-nerver og canadisk trods. Bouchard brød og undgik et ydmygende aeg.

Møder 19-årig australier

I det naeste parti havde Caroline Wozniacki dog genfundet sit momentum og slog sejren hjem i den sene aftenkamp.

– Jeg fik en fin start og følte, at jeg spillede ret godt, sagde hun bagefter.

– Jeg prøvede at forblive aggressiv og få hende til at føle sig under konstant pres og presset baglaens, og det fungerede. Jeg følte mig i kontrol, og jeg holdt mig fokus, lød det bagefter fra Caroline, der da også fik ros fra sin modstander:

– Hun spillede godt, var meget solid og gav mig aldrig en chance, erkendte Eugenie Bouchard.

Caroline Wozniackis spil lovede godt for saesonfina­len i Singapore om en halv snes dage.

– Jeg gør alt for at holde min krop frisk lige nu. Jeg kan godt maerke, at det har vaeret en lang saeson, sagde vinderen, der i naeste runde møder et talent på vej frem, nemlig den 19-årige australier Lizette Cabrera, som er på vej op ad den verdensran­glisten, hvor hun lige nu er nummer 155.

De to har ikke mødt hinanden før.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark