Ekstra Bladet

Din egen skyld

- J. Hartmann Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

Helle Thorning-Schmidt tager ikke ansvar i sin nye bog, men anklager alle andre for det, der gik galt, mener J. Hartmann. Helle ThorningSc­hmidt har begået en bog, der hedder ’Hvad man ikke dør af ’. Den bog er så selvretfae­rdig, at man skulle tro, bogens titel var ’Kaemp for alt hvad du har kaert’, for HTS kaemper med en retfaerdig­gørelse af sit mislykkede liv som statsminis­ter.

Jeg har ikke laest den, da den lige er udkommet, men med de uddrag, jeg har laest, kommer alle anklager mod alle andre end hende selv. Altså, det var de andres skyld, at hun knap nok sad i fire år. Alle anklager kommer som perler på en snor lige fra hendes kamp for at få Mogens Lykketoft sat i stilling for FN’s generalfor­samling i USA, til Dong-sagen, som hun ikke gad at have noget med at gøre med – den overlod hun til blå Bjarne Corydon, så kunne han tage taeskene for det famøse salg. Til sidst var det SF’ernes skyld, at konstellat­ionen S-SF-R røg sig en tur med støtte fra Enhedslist­en, som var bravt sure over konstant at blive pisset i øret.

Nej, Helle Thorning, fra start var det din egen egoisme, der bragte dig ud på en enegaenger­s mark, for du var besat af magten for magtens egen skyld. Du samlede ikke nationen med henblik på socialdemo­kratiets prioritete­r for Danmark, men du solgte din sjael til det europaeisk­e marked, hvor du luftede dine stiletter og dyre tasker.

Til slut skulle Henrik Sass Larsen have en tur, fordi en rockerven smed grus i maskinerie­t. Hvad er det, du vil med den bog? Du kan ikke haelde olie på det oprørte hav ved at give andre skylden. Det var dig, der var statsminis­ter. Din bog svaerter dig selv, for magen til egotrip er ganske uhørt.

 ?? FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ??
FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark