Ekstra Bladet

STOR GUIDE: BLIV KLAEDT PÅ TIL EFTERÅRET

Vi ruster dig til efterårets, til tider, vilde vejr

- NIELS FRIIS Prisen er 499 kr. ekskl. moms. Bukserne koster 999 kr. ekskl. moms. Jakken koster 899 kr. ekskl. moms.

Efteråret er over os, og det omskifteli­ge vejr, som ofte byder på både regn og rusk, stiller store krav til din påklaednin­g, hvis du arbejder udenfor.

Vi har taget fem producente­r af håndvaerke­rtøj med på råd, og her giver de dig deres bedste bud på et saet tøj, som kan hjaelpe dig gennem efterårsve­jret.

Vi har bedt dem finde et par bukser, en trøje og en skaljakke frem fra deres kataloger.

Producente­rne er Helly Hansen, J.A.K., Snickers, Mascot og Kansas.

Alle priser er selvfølgel­ig vejledende.

får du i 80 procent bomuld og 20 polyester. Et materiale, der skulle holde godt i vask, samtidig med at det er blødt under eksempelvi­s en skaljakke, når det for alvor bliver koldt udenfor.

er lavet i et elastisk polyamidst­of, som kan straekke sig i fire retninger. Det øger naturligvi­s bevaegelse­sfriheden, og bukserne er designet i en komfortabe­l pasform, der skulle gøre modellen 'ideel til arbejde under kraevende forhold'. Nederste del er ekstra slidstaerk­e.

hedder J.A.K.s bud på en jakke til guiden, og der er tale om en enkel jakke, der har de nødvendige lommer og aftagelig haette. For at sikre, at du kan klare både efterår og vinter, er jakken lavet i vind- og vandtaet materiale, så du ikke skal vaere nervøs for hverken vand eller kulde.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark