Ekstra Bladet

HAR DIN VIRKSOMHED DANMARKS BEDSTE FIRMANAVN?

Nu skal Danmarks bedste firmanavn kåres, og du kan også vaere med

- NIELS FRIIS GRAFIK: KRAK

Har dit firma Danmarks bedste navn? Så kan I vinde titlen som Danmarks Bedste Firmanavn 2017. Kloagger, Den Glade Flyttemand og Lem Rideklub er tre af de bud, der er allerede er sendt ind som bud på, hvilken dansk virksomhed der skal løbe med titlen som 'Danmarks bedste firmanavn 2017'.

Men hvem mener du, der skal vinde, og kender du et firma, som bare har det fedeste og bedste firmanavn?

Hvis du har et godt bud, har du i hvert fald muligheden for at sende det ind, så det firmanavn, du mener er bedst, kommer med i puljen.

Bag kåringen står Krak, som beder danskerne og dermed også dig om at nominere landets bedste firmanavne med det formål at fejre ivaerksaet­teri og det lokale erhvervsli­v.

Reklameman­den Jonas Ingvardsen er formand i konkurrenc­ens jury, og han kan ikke underdrive betydninge­n af et godt firmanavn.

- 99 procent af Danmarks virksomhed­er har 50 eller faerre ansatte – og oftest ikke noget stort markedsfør­ingsbudget. Med et godt firmanavn kan man dog komme et stykke ad vejen, da det i sig selv er god markedsfør­ing, siger Jonas Ingvardsen, strategisk direktør og partner i det nordiske markedsfør­ingsbureau Patchwork.

For ham er et godt firmanavn ét, man husker.

- Her er det afgørende, at virksomhed­en har et navn, man husker, og som i ét eller to ord beskriver essensen af virksomhed­en, produktet eller servicen, siger han.

Fejre virksomhed­er

Som naevnt er det Krak, der står bag konkurrenc­en om Danmarks bedste firmanavn, og Krak vil med konkurrenc­en

De er nemlig i høj grad med til at få hjulene til at dreje rundt i det danske samfund og evner at skabe stort lokalt engagement, mener Krak.

- Med denne kåring fejrer Vinderen vil blive kåret i uge 46, så der er stadig tid til at komme med dit bidrag.

vi små og mellemstor­e virksomhed­er i hele landet. De mindre virksomhed­er er ofte også lokale, og vores analyse viser, at 86 procent af danskerne foretraekk­er at handle i deres lokalområd­e, og at naerheden og ønsket om at støtte det lokale butiksliv er afgørende for, at de gør det, siger Kristoffer Apollo, kommunikat­ionschef i Eniro Danmark, som står bag Krak.

Hos Krak håber de naturligvi­s, at mange vil støtte op om konkurrenc­en ved at nominere de gode firmanavne.

- Vi håber, at mange vil

støtte de erhvervsdr­ivende ved at nominere deres favorit til Danmarks bedste firmanavn, siger Kristoffer Apollo.

Konkurrenc­en løber frem til midten af november, og i første runde kan alle nominere deres favoritter på www.bedstefirm­anavn.dk. Juryen vaelger så 20 deltagere i semifinale­n, som bliver afgjort ved offentlig afstemning. De 10 firmanavne med flest stemmer går videre til finalen, hvor juryen kårer den endelige vinder. Vinderen vil blive annonceret i uge 46.

Her er det afgørende, at virksomhed­en har et navn, man husker

 ?? FOTO: /RITZAU/JONAS PRYNER ANDERSEN ??
FOTO: /RITZAU/JONAS PRYNER ANDERSEN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark