Ekstra Bladet

Massør sigtet for sexovergre­b på 13 kvinder

- JAN SØGAARD js@eb.dk

Foreløbig har 13 kvindelige klienter hos en massør i Virum nord for København fortalt politiet om seksuelle overgreb, mens de fik massage, men politiet frygter, der er flere ofre.

Massøren blev varetaegts­faengslet for fire uger siden, hvor han var sigtet for overgreb på fire kvinder. Nu er hans varetaegt forlaenget til 22. december, og anklager Christina Schønsted har udvidet sigtelsern­e med ni nye forhold.

Massøren naegter sig skyldig i samtlige sigtelser.

Kvinderne er fra slutningen af 20’erne til 60 år. De fleste foruretted­e er i 30-års alderen.

– Vores erfaring fra lignende sager fortaeller os, at eventuelle ofre har det med at stå frem, når de hører, at den formodede kraenker er blevet faengslet, siger anklager Christina Schønsted.

Sigtelsern­e omfatter andre seksuelle forhold end samleje, men efter voldtaegts­paragraffe­n, fordi kvinderne har vaeret ude af stand til at modsaette sig handlinger­ne, som omfatter oralsex og befølinger af grov karakter. Massøren forgreb sig ifølge sigtelsen på kvindelige klienter, mens de fik massage.

– Kvinderne har ligget afklaedte på massagebri­ksen og har vaeret alene med massøren. I nogle tilfaelde har han, mener vi, også låst døren, siger Christina Schønsted.

Kvinderne har opsøgt klinikken på grund af smerter,

for eksempel hovedpine.

Massøren er omfattet af et navneforbu­d, men politiet har vurderet, at det er nødvendigt af hensyn til efterforsk­ningen at oplyse, at massagekli­nikken ligger i Virum.

Nordsjaell­ands Politi beder

om henvendels­er fra eventuelle ofre på mail: ast006@politi.dk.

– På den ene side håber vi på at få flere henvendels­er, men på den anden side håber vi , at der ikke er flere foruretted­e, siger Christina Schønsted.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark