Ekstra Bladet

Jeg er kaerlighed­s-realist

Den tidligere ’Deadline’-vaert har vaeret sin kone utro fem gange – og udelukker ikke, at det kan ske igen

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

Journalist­en og historiker­en Adam Holm har vaeret sin kone utro.

Ikke bare én, men hele fem gange.

Og selv om han efter eget udsagn er stormende forelsket i sin kone, Liv, som han har to børn sammen med, kan han ikke garantere, at han ikke vil vaere hende utro igen.

Det fortaeller han i et stort interview med Alt for damerne.

Ifølge tv-vaerten har både han selv og konen vaeret utro i de år, de har vaeret sammen, og han laegger da heller ikke skjul på, at det har skabt vrede og mistillid i forholdet. Alligevel vil han ikke udelukke, at en af dem kommer til at gøre det igen.

Ingen illusioner

– Jeg har ingen illusioner om, at Liv ikke nu og da har lyst til en anden mand, og hun kan heller ikke have illusioner om, at jeg ikke kunne vaere utro igen, hvis lejlighede­n bød sig. Det betyder ikke, at vi lever i et åbent forhold, men at vi er realistisk­e. Kaerlighed­s-realister, forklarer han i bladet.

Blevet staerkere

Tv-vaerten er dog ikke i tvivl om, at utroskaben har gjort parret staerkere.

– Jeg tror, det har vaeret godt, at vi har fået mindet hinanden om dybden og karakteren af det kaerlighed­sforhold, vi har. Vi lever ikke, som om det skal ske i morgen, men vi lever med en erkendelse af, at vi ikke kan afgive et løfte om ’aldrig mere’, siger Adam Holm til bladet, hvor han også forklarer, at han har laert at acceptere, at han har vaeret utro, og at han bliver tiltrukket af andre kvinder.

– Jeg har ikke selv lyst til at leve voldsomt eksperimen­terende, men jeg har til gengaeld heller ikke lyst til at ligge under for sådan en nymoralism­e og det, der i mine øjne er hykleri. Men samtidig må jeg kigge mig selv stenhårdt i spejlet og sige, at det faktisk ER sket, at jeg har vaeret sammen med andre kvinder, siger han til magasinet.

Det betyder ikke, at vi lever i et åbent forhold

 ?? FOTO: /RITZAU/THOMAS BORBERG ?? Adam Holm fortaeller, at også hans kone har vaeret utro i de år, parret har vaeret sammen.
FOTO: /RITZAU/THOMAS BORBERG Adam Holm fortaeller, at også hans kone har vaeret utro i de år, parret har vaeret sammen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark