Ekstra Bladet

Amalie lyver

MIKKEL SKELSKOV:

- Pc@eb.dk

Mikkel Skelskov så i går sin datter for første gang siden maj måned. Fredag morgen havde de samvaer i Statsforva­ltningen i København.

hende bøder og beslutter, at Mikkel Skelskov tilkendes seks nye gange samvaer. Det første fredag 1. december. Med andre ord så Mikkel Skelskov sin datter i går for første gang i otte måneder.

– Det var meget overvaelde­nde. Jeg blev sindssygt glad. Sidst, jeg så hende, kunne hun jo ikke gå. Det har vaeret svaert, men jeg har vaeret tålmodig, for jeg vil ikke please Amalie for at se min datter, siger han.

Udeblev fra dåben

– I maj var der en børnesagky­ndig, der anbefalede, at du så din datter i hendes hjem. Hvorfor ville du ikke det?

– Jeg kan sagtens vaere i stue med Amalie, men i takt med, at konflikten er blevet større og større, bliver det ikke ligefrem hyggeliger­e at sidde hjemme hos hende og drikke te. Jeg forstår godt, at

Josephine skal vaenne sig langsomt til mig, derfor er det også fint, at besøgene finder sted i Statsforva­ltningen og er overvågend­e, siger Mikkel Skelskov.

Mikkel Skelskov skal efter planen se sin datter igen om 14 dage.

– Det glaeder jeg mig til. Jeg måtte se mit barn komme til verden på tv. Og hendes første fødselsdag. Alt det har Amalie taget fra mig, siger han.

Ifølge Amalie Szigehty blev både Josephines far og hendes farmor og farfar inviteret til pigens barnedåb. En fest, ingen af dem deltog i.

Amalie fastholder over for Ekstra Bladet, at Mikkel Skelskov stadig er velkommen til at se Josephine i datterens hjem.

 ?? FOTO: JAKOB JØRGENSEN ??
FOTO: JAKOB JØRGENSEN
 ??  ?? – Jeg er parat til både bøder og faengsel. Ingen farlige mennesker skal have min datter. Jeg vil gøre ALT for mit barn, siger Amalie Szigethy
– Jeg er parat til både bøder og faengsel. Ingen farlige mennesker skal have min datter. Jeg vil gøre ALT for mit barn, siger Amalie Szigethy
 ??  ?? Ekstra Bladet i går.
Ekstra Bladet i går.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark